You are here

Фонд ООН у галузі народонаселення запрошує Вас надати цінову пропозицію на наступну послугу:

Реалізація ініціатив з розбудови економічної спроможності жінок, постраждалих від гендерно зумовленого/домашнього насильства, та жінок, які знаходяться в зоні ризику.

 

Цей запит відкритий для всіх організацій громадянського суспільства (далі – ОГС), які працюють у сфері протидії та запобіганню гендерно зумовленому/домашньому насильству, та/або з різними категоріями вразливих жінок, та є офіційно зареєстрованими згідно законодавства України.

 

  1. Про UNFPA

UNFPA, Фонд ООН у галузі народонаселення, є міжнародною агенцію з розвитку, метою котрої є забезпечення та існування такого світу, в якому кожна вагітність бажана, кожні пологи безпечні та кожна молода людина може реалізувати свій потенціал.

 

UNFPA є провідною установою ООН, яка сприяє реалізації права кожної жінки, чоловіка та дитини на здорове життя та рівні можливості. Для отримання більш детальної інформації щодо діяльності Фонду, звертайтеся, будь-ласка, до веб-сайту: UNFPA про нас.

 

Технічне завдання (ТЗ)

Опис програми

UNFPA в Україні впроваджує проєкт «EMBRACE: Посилення національних і регіональних механізмів побудови адаптивної, підзвітної та економічно ефективної системи протидії та запобігання гендерно зумовленому насильству» (назва походить від англійського слова EMBRACE, сформованого з перших літер слів: Enhancing Mechanisms to Build Responsive, Accountable & Cost-Effective System) за фінансової підтримки уряду Великобританії. Проєкт спрямований на посилення безпеки та захисту жінок та дівчат від гендерно зумовленого насильства (ГЗН) шляхом трансформації соціальних норм, що виправдовують ГЗН, покращення доступу постраждалих осіб до якісної допомоги та розвиток механізмів координації і підзвітності на національному та місцевому рівнях.

Розширення прав і можливостей жінок в економічній сфері є надзвичайно важливим фактором у процесі розриву кола насильства та запобіганню домашньому насильству в цілому. З листопада 2020 року Програма з протидії та запобігання гендерно зумовленому насильству впроваджує напрямок розширення економічних можливостей жінок, постраждалих від домашнього/гендерно зумовленого насильства (далі – «компонент») в рамках проєкту EMBRACE. Це ініціатива «Розірви Коло Кар’єрний Хаб» https://careerhub.rozirvykolo.org/, що зосереджена на підвищенні економічної автономності та стійкості жінок, надаючи підтримку в працевлаштуванні, профорієнтацію, професійний розвиток та залучення постраждалих до можливостей працевлаштування. У рамках Розірви Коло Кар’єрний Хаб («Women Career Hub» (WCH) були надані такі моделі підтримки:

  • Підтримка кар'єрними консультантами/консультантками (консультації щодо здобуття професійних навичок та індивідуальна підтримка у пошуку роботи);
  • Організація професійних курсів для жінок, які шукають підтримки у складних життєвих обставинах, у тому числі постраждалих від домашнього насильства, з метою розширення можливостей працевлаштування або започаткування ініціатив, що можуть приносити дохід, стійких і затребуваних;
  • Надання стартового фінансування для запуску ініціатив соціального підприємництва для жінок, постраждалих від домашнього/гендерно зумовленого насильства.

За фінансової підтримки посольств Канади та Швеції, в межах проєктів «AMBER» (Achieving Municipalities Breakthrough in Effective Response to SGBV) та «Трамплін до рівності», Кар’єрний Хаб Розірви Коло також впроваджує навчання підприємництву та ІТ спеціальностям для жінок, постраждалих від ГЗН/ДН, та жінок, які знаходяться в зоні ризику.

У рамках загальнонаціонального плану гуманітарної допомоги для підтримки українських жінок і дівчат, які постраждали від війни, UNFPA розширює надання програм підтримки жінкам і дівчатам, які потребують допомоги, по всій країні. Пріоритетом залишається забезпечення прав та гідності жінок і дівчат, які постраждали внаслідок війну. Мільйони жінок і дівчат живуть в тіні війни в Україні, яка завдала нищівної шкоди їхньому благополуччю і зробила їх ще вразливішими до насильства. 

Загальна мета послуг полягає в тому, щоб надати підтримку для створення економічної безпеки для жінок, постраждалих від домашнього/гендерно зумовленого насильства, та жінок, які перебувають у групі ризику потрапляння у випадки насильства.

 

Передумови

Фонд ООН у галузі народонаселення запрошує до участі кваліфіковані організації громадянського суспільства (далі – ОГС), які працюють у сфері протидії та запобіганню гендерно зумовленому/домашньому насильству, та/або з різними категоріями вразливих жінок, у цільових областях та громадах не менше 1 року. Вибраний постачальник послуг працюватиме під керівництвом команди UNFPA в рамках Програми протидії та запобіганню гендерно зумовленого насильства.

 

II. Методологія

Зміст та обсяг робіт

МЕТА НАДАННЯ ПОСЛУГ:

Реалізація ініціатив з розбудови економічної спроможності ЦА (жінок, постраждалих від ГЗН/ДН та жінок, які знаходяться в зоні ризику) шляхом відкриття оффлайн Кар’єрних хабів Розірви Коло (далі Локальні Хаби).

 

Обраний постачальник повинен запропонувати план реалізації ініціатив з розбудови економічної спроможності ЦА у таких областях:

Лот 1. Закарпатська область

Лот 2. Вінницька область

Лот 3. Дніпропетровська область

 

Постачальники можуть подавати пропозицію на реалізацію ініціатив як за одним, так і за кількома лотами.

 

Обраний постачальник послуг виконує такі завдання:

 

  1. Детальне ознайомлення з концепцією роботи Кар’єрного Хабу Розірви Коло https://careerhub.rozirvykolo.org/ (далі Національного Хабу), проходження серії тренінгів та індивідуальних консультацій з експертками Національного Хабу щодо розбудови спроможності організації для кваліфікованого надання послуг, встановлення зв’язків між кар’єрними радницями Національного Хабу та майбутніми Локальними Хабами. Проведення установчих робочих зустрічей з місцевими та/або обласними партнерами, обговорення і фіналізація детального плану заходів, підписання меморандумів про співпрацю та/або планів співпраці з партнерами. Облаштування приміщення Локального Хабу, включаючи мінімум три місця для клієнток для самостійної роботи/навчання на ноутбуці/компьютері.
  2. Надання індивідуальних експертних, конфіденційних офлайн консультацій, підтримуючи ЦА у працевлаштуванні чи відкритті власного бізнесу, що сприятиме відбудові їхнього життя.

 

Мінімальні показники за період червень 2022-лютий 2023 року для одного Локального Хабу:

Червень – Вересень 2022

Жовтень – Грудень 2022

Січень – Лютий 2023

100 первинних консультацій

320 первинних консультацій

100 первинних консультацій

70 розроблених і впроваджених індивідуальних планів економічної безпеки (ІПЕБ).

200 розроблених і впроваджених індивідуальних планів економічної безпеки (ІПЕБ).

50 розроблених і впроваджених індивідуальних планів економічної безпеки (ІПЕБ).

2 задокументовані історії успіху (з них одна у вигляді відеоролику)

5 задокументованих історій успіху (з них 2 у вигляді відеоролику)

10 задокументованих історій успіху (з них 2 у вигляді відеоролику)

 

  1. Проведення регулярних заходів/тренінгів з фахівцями (мінімум 1 захід на тиждень), де жінки можуть обмінюватися досвідом, отримувати підтримку для того, щоб стати фінансово незалежними й розвивати свої компетенції, включаючи, але не обмежуючись:
  • з питань фінансової, цифрової, юридичної грамотності,  
  • основ підприємництва,
  • алгоритмів пошуку роботи, написання резюме, проходження інтерв’ю, навичок ефективної комунікації, вирішення конфліктів,
  • з питань гендерної рівності тощо.
  1. Організація як індивідуальних, так і групових занять жінок з психологом/инею з метою управління стресом, навчання ефективним навикам самодопомоги для збереження психічного здоров’я, підтримка мотивації до навчання, засвоєння нових знань, пошуку рішень, сесії з конструктивної комунікації, попередження домашнього насильства тощо.
  2. Створення та підтримка міцних ділових партнерських відносин з роботодавцями для надання можливостей працевлаштування для клієнток Локального Хабу:

Мінімальні показники за період червень 2022-лютий 2023 року для одного Локального Хабу:

Період/мінімальні показники

Червень – Вересень 2022

Жовтень – Грудень 2022

Січень – Лютий 2023

Організація інтерв’ю з роботодавцями для клієнток Локального Хабу

20 інтерв’ю

30 інтерв’ю

30 інтерв’ю

Організація менторської програми від бізнес-партнерів для клієнток Локального Хабу відповідно до плану розвитку компетенцій, визначеного в ІПЕБ.

щонайменше для 5 клієнток

щонайменше для 20 клієнток

щонайменше для 10 клієнток

Організація тренінгів з протидії та запобіганню домашньому насильству на робочому місці для 200 працівників щонайменше 10 компаній. (Тренінги будуть проводитися тренерами/ками від UNFPA).

Для 1 компанії

Для 9 компаній

Для 1 компанії

 

  1. Організація професійних офлайн курсів для отримання нової спеціальності клієнтками Локального Хабу, затребуваної на ринку. Програма курсів повинна включати обов’язкове стажування та відпрацювання навичок на практиці для всіх учасниць курсу та оплачуване стажування від 3 до 6 місяців для 30% випускниць. Також вітаються програми навчання, які дадуть змогу жінкам працевлаштуватися у традиційно маскулінні сфери та затребувані на ринку (обслуговування транспорту (автосервіс, автомобільні та автобусні перевезенння), ремонт техніки, технологічні послуги у сфері сільського господарства та переробки, будівництво тощо).

Червень – Вересень 2022

Жовтень – Грудень 2022

Січень – Лютий 2023

-

30 випускниць

30 випускниць

 

  1. Підтримка, виявлення та залучення ЦА до освітніх проєктів Національного Хабу: курси ІТ та Академія підприємництва:
  • Проведення інформаційно-роз'яснювальних заходів для виявлення та залучення учасниць;
  • Організація та проведення скринінгових інтерв'ю;
  • Надання списку відібраних учасниць кар’єрним радницям Національного Хабу та провайдеру ІТ курсу/Академії підприємництва;
  • Супровід жінок під час навчання (фасилітація участі в заходах);
  • Надання кар'єрної підтримки протягом щонайменше трьох місяців після закінчення ІТ курсів;

 

  1. Проведення інформаційної діяльності, спрямованої на поширення ідеї розбудови економічного потенціалу жінок у складних життєвих обставинах, поширення інформації про діяльність Локального Хабу у громаді, а також ведення тематичних сторінок у соціальних медіа, присвячених розвитку Локального Хабу, з їх регулярним наповненням анонсами і звітами проведених заходів, поширенням публікацій про можливості розвитку економічного потенціалу жінок, співпраці для місцевого бізнесу, профілактики домашнього насильства та поширення ідей гендерної рівності.
  2. Співпраця з партнерами, в т. ч. з місцевою та обласною владами, центрами зайнятості, соціальними службами, спеціалізованими установами з протидії та запобіганню ДН, бізнес-компаніями, освітніми закладами, іншими неурядовими організаціями тощо, а також залучення додаткових ресурсів, таких як наприклад, активності, передбачені  міською чи обласною програмою, бюджети участі (громадські проєкти), краудфандинг, платні послуги, соціальне підприємництво тощо – з метою забезпечення сталості Локальних Хабів;
  3. Організація таких заходів як конференції, круглі столи, інші заходи, що стосуються розширення економічних можливостей жінок.
  4. Підготовка та подання детальних планів активностей та звітів про виконання робіт команді UNFPA. Звіти мають містити опис змісту та обсягу наданих послуг, моніторингові дані, успішні кейси, партнерства, наявні виклики та шляхи їх вирішення.
  5. Підготовка підсумкового звіту, в якому особлива увага приділятиметься опису всіх етапів, досвіду, отриманого в процесі пілотування моделі Локального Хабу як реалізації ініціативи з розбудови економічної спроможності ЦА у громадах та рекомендації щодо підвищення ефективності даної моделі.

Список завдань не є вичерпним та може включати додаткові активності з розбудови економічної спроможності ЦА, залучення інших експертів/ок тощо.

 

 

 

 

Терміни надання послуг та порядок оплати

Травень 2022- Лютий 2023 р.

Поетапна оплата здійснюється з урахуванням виконання завдань постачальником послуг:

Результати роботи

% від загальної суми контракту

Дата виконання роботи

Підготовчий етап

- Проведення установчої зустрічі з партнерами у цільовій області, з метою обговорення і фіналізації детального плану заходів у травні 2022 р.;

- Ознайомлення зі стандартами і моделями програмної роботи Національного Хабу, розробленими UNFPA, участь в установчій зустрічі з спеціалістами/ками UNFPA щодо діяльності Локальних Хабів;

- Розробка плану впровадження ініціатив з розбудови економічної спроможності жінок та залучення бенефіціарок, який має містити детальний опис цільової аудиторії, формати, канали та інструменти, які ви плануєте використовувати для залучення цієї цільової аудиторії, часові рамки, можливі партнерства тощо; створення або активізація тематичної сторінки/сторінок в соціальних медіа про Локальний Хаб в області/громаді; ознайомлення з комунікаційними вимогами й процедурами UNFPA; участь в установчій зустрічі з комунікаційними спеціалістами/ками UNFPA;

- Проведення установчих робочих зустрічей з місцевими та/або обласними партнерами, обговорення і фіналізація детального плану заходів у травні-червні 2022 р., підписання меморандумів про співпрацю та/або планів співпраці з партнерами;

- Підготовка і подання звіту про проведену підготовчу діяльність для створення Локального Хабу.

15%

2 тижні після підписання контракту

Етап 1

- Облаштування приміщення Локального Хабу, включаючи мінімум три місця для клієнток для самостійної роботи/навчання на ноутбуці/компьютері.

- Проходження серії тренінгів та індивідуальних консультацій з експертами/ками Національного Хабу щодо розбудови спроможності організації для кваліфікованого надання послуг.

- Виготовлення рекламно-інформаційної та брендованої продукції для програмних активностей Локального Хабу;

- Закупівля витратних матеріалів для проведення програмних активностей Локального Хабу віповідно до ТЗ; 

- Проведення регулярних координаційних зустрічей з місцевими/обласними партнерами щодо програмних активностей та забезпечення сталості реалізації ініціатив з розбудови економічної спроможності ЦА;

- Підготовка, обговорення і погодження з радницями Національного Хабу, провайдерами курсів, місцевим бізнесом, волонтерами, активістами й іншими партнерами, і фінально – з командою UNFPA детального плану діяльності у червні 2022 р. -  лютому 2023р.;

- Підготовка і подання звіту про проведені активності у звітному періоді, згідно затвердженого плану діяльності.

25%

до 30 травня 2022 р. 

Етап 2

- Робота Локального Хабу у червні – вересні 2022 року

Відповідно до завдань 2-12 розділу «Зміст та обсяг робіт» даного ТЗ

20%

до 30 вересня 2022

Етап 3

- Робота Локального Хабу у жовтні-грудні 2022 року

Відповідно до завдань 2-12 розділу «Зміст та обсяг робіт» даного ТЗ

20%

до 31 грудня 2022

Етап 4

- Робота Локального Хабу у січні-лютому 2023 року

Відповідно до завдань 2-13 розділу «Зміст та обсяг робіт» даного ТЗ

15%

до 28 лютого 2023

Заключний етап

- Підготовка фінального звіту з описом досягнутих результатів щодо забезпечення сталості ініціатив з розбудови економічної спроможності ЦА, аналізом довготривалого впливу активностей на бенефіціарок, аналізом проблемних моментів в реалізації активностей, рекомендаціями для впровадження діяльності з розвитку економічної спроможності ЦА, детальною пропозицією розвитку Локального хабу на наступний рік.

5%

до 15 березня 2023

 

Інтелектуальна власність

Вся інформація щодо цього проєкту (документальна, аудіо, візуальна, цифрова, кібер, проєктна документація тощо), що належить Фонду ООН у галузі народонаселення, з якою Підрядник може вступати в контакт під час виконання обов’язків за цим завданням, залишається власністю Фонду ООН у галузі народонаселення з ексклюзивними правами на її використання. За винятком цілей цього завдання, інформація не повинна бути розголошена громадськості і не використовується в будь-яких інших цілях без письмового дозволу Фонду ООН у галузі народонаселення відповідно до чинних національних та міжнародних законів про авторські права.

Вимоги та кваліфікація

UNFPA шукає постачальника послуг – організації громадянського суспільства (ОГС), які працюють у сфері протидії та запобіганню гендерно зумовленому/домашньому насильству, та/або з різними категоріями вразливих жінок.

 

Постачальник послуг повинен:

 

  • бути організацією громадянського суспільства;
  • бути офіційно зареєстрованими відповідно до Закону України «Про громадські об'єднання» (№ 2415-VIII від 15.05.2018) та Закону України «Про благодійну діяльність та благодійні організації» (№ 1664-VIII від 06.10.2016) зі статусом юридичної особи;
  • мати досвід роботи у сфері протидії та запобіганню гендерно зумовленому/домашньому насильству, та/або з різними категоріями вразливих жінок не менше одного року;
  • мати підтверджений досвід впровадження щонайменше одного проєкту за донорської підтримки та звітування за ними;
  • мати відповідних фахівців і персонал для якісної реалізації проєкту (керівник(-ця) проєкту, фінансовий(-а) спеціаліст(-ка)/бухгалтер, психолог/иня для супроводу постраждалих, та інших фахівців відповідно до потреб проєкту).

 

Оцінка пропозицій

Детальна оцінка пропозицій складатиметься з технічної оцінки та фінансової оцінки.

 

Питання

Питання або запити щодо подальших роз’яснень можна надавати під час організаційної наради (дебрифінгу), яку буде проведено в четвер, 21 квітня 2022, об 11:00 год  за Київським часом допомогою Zoom-програми (посилання на конференц-зв’язок буде надано пізніше).

 

У разі вашої участі у дебрифінгу ми просимо вас надіслати підтвердження із зазначенням імені та прізвища свого представника контактній особі UNFPA до 15:00 за київським часом, 20 квітня 2022 року.

 

Ім'я та прізвище контактної особи в UNFPA:

Анна Цицак

Адреса електронної пошти контактної особи:

tsytsak@unfpa.org

 

Якщо ви не маєте можливості взяти участь у дебрифінгу, прохання надіслати свої запитання та запити щодо комерційної пропозиції контактній особі в UNFPA (див. контактні дані у наведеній вище таблиці).

 

На ці запитання буде надано письмову відповідь, яку буде повідомлено всім сторонам якнайшвидше.

Кінцевий термін подання запитань 26 квітня, 2022, 17:00 год  за Київським часом.

 

Ім'я та прізвище контактної особи в UNFPA:

Анна Цицак

Адреса електронної пошти контактної особи:

tsytsak@unfpa.org

 

 

III. Зміст пропозицій

Пропозиції слід надсилати одним повідомленням за можливості, з урахуванням розміру файлу.

Пропозиції повинні містити:

 

a) Технічну пропозицію, в якій наявні:

1) Повна аплікаційна форма, яка повинна містити такі блоки:

 

1.1. ІНФОРМАЦІЯ ПРО ЗАЯВНИКА

 

Офіційна повна назва організації-заявника

українською мовою / англійською мовою, якщо це зазначено в установчих документах

Організаційний статус (код неприбутковості)

 

Рік реєстрації

 

Код ЄДРПОУ

 

Місце реєстрації

Населений пункт, район, область

ПІБ керівника організації

 

Офіційна назва посади керівника організації, що має зазначатися у договорі

 

Контактний телефон керівника організації

 

Контактний е-mail керівника організації

 

ПІБ контактної особи, відповідальної за підготовку заявки на участь у конкурсі

 

Телефон контактної особи

+380

Е-mail контактної особи

 

Юридична адреса організації:

(поштовий індекс, область, місто, вулиця, будинок/офіс)

Адреса офісу організації:

(поштовий індекс, область, місто, вулиця, будинок/офіс)

Інформація щодо банківського рахунку організації-заявника:

 

Facebook сторінка/website організації

(за наявності)

Загальна інформація про діяльність організації

Опишіть головні сфери діяльності, спеціалізацію та місію вашої організації.

Досвід роботи у сфері протидії та запобіганню гендерно зумовленому/домашньому насильству, та/або з різними категоріями вразливих жінок.

 

Опишіть досвід організації та поточної команди у сфері протидії та запобіганню гендерно зумовленому/домашньому насильству, та/або з різними категоріями вразливих жінок (назви і короткий опис тематичних проектів, джерела залучення ресурсів)

Співпраця з органами місцевої влади

Опишіть ключові результати успішної співпраці вашої організації з органами місцевої та/або обласної влади у попередніх проектах

 

1.2. Реалізація ініціатив з економічної спроможності ЦА

 

Область реалізації ініціатив

 

Міста або громади, в яких планується реалізація ініціатив

 

Назва та адреса закладу/закладів, де буде базуватись Локальний Хаб та проводитимуться основні активності

 

Цільові групи (для кожної громади/міста окремо, якщо планується охопити більше однієї громади)

Вкажіть унікальну кількість бенефіціарок, яку планується залучити до повноцінного супроводу з розбудови економічної спроможності (з урахуванням мінімальних показників, вказаних в даному ТЗ)

 

Надання індивідуальних, експертних, конфіденційних офлайн консультацій, підтримуючи ЦА у працевлаштуванні чи відкритті власного бізнесу, що сприятиме відбудові їхнього життя

Надайте інформацію про співробітників/ць, які будуть надавати дані послуги (ім’я, інформацію щодо релевантного досвіду в управлінні талантами, консультуванні з працевлаштування та/або розвитку власного бізнесу або суміжних сферах професійного розвитку, знає та розуміє трудове законодавство, володіє інформацією про ринок праці в Україні та основи підприємництва; окремо додайте повне резюме до заявки)

Проведення регулярних заходів/тренінгів з фахівцями, де жінки можуть обмінюватися досвідом, отримувати підтримку для того, щоб стати фінансово незалежними й розвивати свої компетенції

Надайте перелік заходів/тренінгів (з урахуванням мінімальних показників, вказаних в даному ТЗ), які планується провести, вкажіть їх регулярність (якщо вони проводяться на постійній основі) або період проведення (якщо це одноразові заходи), тему, ім’я та кваліфікацію експертів/ок, тренерів/ок, очікувану кількість бенефіціарок, яку планується залучити до участі в кожному з видів заходів.

 

Організація як індивідуальних, так і групових занять жінок з психологом/инею з метою управління стресом, навчання ефективним навикам самодопомоги для збереження психічного здоров’я, підтримка мотивації до навчання, засвоєння нових знань, пошуку рішень, сесії з конструктивної комунікації, попередження домашнього насильства тощо.

Вкажіть регулярність проведення занять з психологом/инею, основні теми занять, очікувану кількість бенефіціарок, яку планується залучити, а також надайте інформацію про психолога/иню (ім’я, контактні дані, освіта, методи та досвід роботи)

 

Організація професійних офлайн курсів для отримання нової спеціальності клієнтками Локального Хабу, затребуваної на ринку. Програма курсу повинна включати обов’язкове стажування та відпрацювання навичок на практиці для всіх учасниць курсу, та оплачуване стажування від 3 до 6 місяців для 30% випускниць.

Опишіть курси (назву, програму, тривалість), заходи, потенціальні партнерства, які планується реалізувати, для забезпечення реалізації показників з оплачуваного стажування.

Створення та підтримка міцних ділових партнерських відносин з роботодавцями для надання можливостей працевлаштування для клієнток Локального Хабу

Опишіть процес залучення бізнесу до роботи Локального Хабу, надайте орієнтовний перелік заходів для встановлення та підтримки міцних ділових партнерських відносин з роботодавцями. Якщо організація вже має партнерські відносини з місцевим бізнесом, будь-ласка, вкажіть назву бізнес компанії та надайте короткий опис партнерства.

 

Проведення інформаційної діяльності, спрямованої на поширення ідеї розбудови економічного потенціалу жінок у складних життєвих обставинах, поширення інформації про діяльність Локального Хабу у громаді, а також ведення тематичних сторінок у соціальних медіа, присвячених розвитку Локального Хабу, з їх регулярним наповненням анонсами і звітами проведених заходів, поширенням публікацій про можливості розвитку економічного потенціалу жінок, співпраці для місцевого бізнесу, профілактики домашнього насильства та поширення ідей гендерної рівності

Надайте опис інформаційної діяльності, яку планується реалізувати для популяризації проєкту у громаді/ах: сторінка/-и в соціальних медіа й регулярність тематичних публікацій, запланована кількість підписників та запланована загальна кількість осіб, яку планується охопити публікаціями, перелік медіа, які планується залучити для зовнішнього висвітлення діяльності тощо. Зверніть увагу, що інформаційна діяльність повинна також включати:

  • як мінімум 1 тематичне відео для сайту  https://careerhub.rozirvykolo.org/ (інтерв’ю, особисті історії, питання-відповіді) протягом 2 місяців діяльності
  • історії успіху відповідно до даного ТЗ

Співпраця з партнерами, в т. ч. з місцевою та обласною владами, центрами зайнятості, соціальними службами, спеціалізованими установами з протидії та запобіганню ДН, бізнес-компаніями, освітніми закладами, іншими неурядовими організаціями тощо, а також залучення додаткових ресурсів, таких як наприклад, активності, передбачені  міською чи обласною програмою, бюджети участі (громадські проєкти), краудфандинг, платні послуги, соціальне підприємництво тощо – з метою забезпечення сталості Локальних Хабів

Надайте перелік ключових партнерів у реалізації ініціатив Локального Хабу, а також вкажіть формати співпраці та очікувані результати партнерства з кожним. Зазначте наявність меморандумів або листів про співпрацю з партнерами та прикладіть їх до заявки.

 

Опишіть кроки, які планується здійснити з метою забезпечення сталості ініціатив в майбутньому.

 

2) Відскановані копії документів:

  • свідоцтво про реєстрацію або витяг;

 

3) Відскановані копії листів або меморандумів про співпрацю з ключовими партнерами.

 

Технічну пропозицію потрібно надіслати на адресу електронної пошти, зазначену у розділі IV.

 

b) Цінова пропозиція із зазначенням запропонованих бюджетів повинна надаватися чітко відповідно до форми цінової пропозиції в окремому документі/файлі.

c) Мова пропозиції – українська.

d) Технічна та Фінансова пропозиції повинні бути підписані відповідним керівником компанії та надіслані окремими файлами у форматі PDF. Якщо організація подається більш ніж на один лот, для кожного лоту має бути надісланий окремий пакет пропозицій.

 

IV.  Інструкції для подання пропозицій

Пропозицію потрібно підготувати згідно з положеннями Розділів IV та III, до неї необхідно додати відповідним чином заповнену і підписану форму цінової пропозиції та надіслати документи контактній особі лише на зазначену захищену адресу електронної пошти не пізніше: 04 травня 2022 р. 17:00 год  за Київським часом. Пропозиції, надіслані на будь-яку іншу адресу електронної пошти, не розглядатимуться.

Ім'я та прізвище контактної особи в UNFPA:

Ірина Богун

Адреса електронної пошти контактної особи:

ua-procurement@unfpa.org

 

Зверніть увагу на наступні інструкції щодо подання пропозицій електронною поштою:

Тема повідомлення має включати таке посилання: RFQ UNFPA/UKR/RFQ/22/10

  • Пропозиції, які містять неналежну тему повідомлення можуть бути пропущені співробітником/співробітницею відділу закупівель та, таким чином, не будуть розглянуті.
  • Загальний обсяг повідомлення не повинен перевищувати 20 MB (у тому числі сам лист, додатки та заголовки). У разі великого розміру файлу з технічним описом, його рекомендується надсилати окремо попередньо до кінцевого строку подання пропозицій.

 

 

V. Процедура оцінки пропозицій

Спеціалізована оціночна комісія проводитиме оцінку пропозицій у два етапи. Технічні пропозиції оцінюватимуться попередньо до проведення оцінки цінової пропозиції.

  1. Оцінка технічних пропозицій (максимально 100 балів)

Технічні пропозиції оцінюватимуться на відповідність вимогам до послуг /ТЗ, зазначеним у Розділі I, згідно з наведеними нижче критеріями оцінки.

 

 

Критерії

Максимальна кількість балів

1.

Наявний досвід роботи ОГС у сфері протидії та запобіганню гендерно зумовленому/домашньому насильству, та/або з різними категоріями вразливих жінок у цільовій області та/або громаді/ах щонайменше 1 рік

10

2.

Персонал ОГС, який буде надавати індивідуальні, експертні, конфіденційні консультації, підтримуючи ЦА у працевлаштуванні чи відкритті власного бізнесу, має щонайменше два роки досвіду в управлінні талантами, консультуванні з працевлаштування та/або розвитку власного бізнесу або суміжних сферах професійного розвитку, знає та розуміє трудове законодавство, володіє інформацією про ринок праці в Україні та основи підприємництва

25

3.

Заплановані заходи/тренінги/ курси відповідають меті та вимогам, визначеним у цьому Запиті, демонструють розуміння ключових завдань заходів з розвитку економічної спроможності жінок, залучення відповідних експертів/ок, партнерів, є ефективними, відповідають потребам та інтересам бенефіціарок, охоплюють вразливі групи бенефіціарок та враховують загальний обсяг охоплення бенефіціарок з урахуванням мінімальних показників, вказаних і цьому Запиті.

25

4.

Запланована інформаційна діяльність відповідає меті та вимогам, визначеним у цьому Запиті, є релевантною та спрямована на розбудову економічної спроможності ЦА та інформування про реалізацію ініціатив Локального Хабу у громаді/ах

15

5.

Запланована співпраця з партнерами, в тому числі співпраця з бізнесом, є ефективною, наявне залучення додаткових ресурсів для реалізації ініціатив з розбудови економічної спроможності ЦА, наявна перспектива сталості реалізації Локального Хабу в майбутньому

25

 

Наступна шкала оцінювання буде використана для забезпечення об'єктивної оцінки:

Рівень, який відповідає вимогам Технічного завдання, що базується на фактичних даних, включених в пропозицію

Бали зі 100

Значно перевищує вимоги

90 – 100

Перевищує вимоги

80 – 89

Відповідає вимогам

70 – 79

Не відповідає вимогам або інформація не надана і не можна оцінити відповідності вимогам

0-70

 

Лише ті технічні пропозиції, що набрали 70 та більше балів, будуть відібрані для розгляду відповідної фінансової пропозиції.

 

 

 

Фінансова оцінка (максимально 100 балів)

Фінансові пропозиції повинні дотримуватися підходу, що ґрунтується на результатах. Вони будуть оцінені на основі їх чіткості, повноти, рівня деталізації та відповідності. Максимальна кількість балів набирається за найнижчою ціновою пропозицією серед усіх технічно кваліфікованих заявок. Інші фінансові пропозиції отримують бали за такою формулою:

 

Фінансова оцінка =

Найнижча подана ціна ($)

X 100 (Максимальна кількість балів)

Цінова пропозиція, яка оцінюється ($)

Загальний бал

              Сумарна оцінка для кожної пропозиції буде середньозваженою сумою оцінки за технічну та фінансову пропозиції. Максимальна сума балів – 100 балів.

 

Загальний бал =70% Технічної оцінки + 30% Фінансової оцінки

 

 

VI. Визначення переможця

Договір на термін до 25 березня 2023 року між UNFPA та постачальником буде укладено з тим претендентом, чия пропозиція отримає найвищий загальний бал за кожним лотом.

 

VII. Право на зміну вимог під час прийняття рішень

              Фонд ООН у галузі народонаселення залишає за собою право збільшувати або зменшувати на 20% обсяг замовлення наданого в цьому запиті на подання пропозицій, без зміни ціни за одиницю товару або інших умов.

VIII. Умови оплати

Оплата здійснюється відповідно до отримання Замовником перелічених вище продуктів (результатів роботи), а також на основі наданого повного пакету супровідної платіжної документації. Оплата здійснюється у валюті: українських гривнях. У випадку використання двох валют, курсом обміну вважається операційний курс Організації Об'єднаних Націй в той день, в який Фонд ООН у галузі народонаселення повідомляє про здійснення цих платежів (веб: www.treasury.un.org). Термін оплати складає 30 днів після отримання товаросупровідних документів, рахунків-фактур та іншої документації, що вимагається договором.

IX. Шахрайство і корупція

Фонд ООН у галузі народонаселення прагне запобігати, виявляти та вживати дій проти всіх випадків шахрайства щодо Фонду ООН у галузі народонаселення та третіх сторін, які беруть участь у діяльності Фонду ООН у галузі народонаселення. З політикою Фонду ООН у галузі народонаселення щодо шахрайства та корупції можна ознайомитися тут: FraudPolicy. Подання пропозицій учасником передбачає, що останній ознайомлений з даними правилами.

У разі та за потреби, постачальники, їх дочірні підприємства, агенти, посередники і керівники мають співпрацювати з Управлінням з аудиту та нагляду Фонду ООН у галузі народонаселення, а також з будь-яким іншим уповноваженим з нагляду, який призначений Виконавчим Директором та Радником з етики Фонду ООН у галузі народонаселення. Таке співробітництво включає, але не обмежується, наступне: доступ до всіх працівників, представників, агентів та уповноважених осіб постачальника; надання всіх необхідних документів, у тому числі фінансових. Нездатність повною мірою співпрацювати зі слідством буде вважатися достатньою підставою для Фонду ООН у галузі народонаселення розірвати контракт з постачальником та відсторонити і зняти його зі списку зареєстрованих Фондом постачальників.

Конфіденційна гаряча лінія по боротьбі з шахрайством доступна для всіх учасників конкурсних торгів, про підозрілі та шахрайські дії має бути повідомлено через UNFPAInvestigationHotline.

X. Політика нульової толерантності

Фонд ООН у галузі народонаселення прийняв політику нульової толерантності щодо подарунків та знаків вдячності. Таким чином, прохання до постачальників не надсилати дарунки або проявляти інші знаки вдячності співробітникам Фонду ООН у галузі народонаселення. Детальніше з цими правилами можна ознайомитися тут: ZeroTolerancePolicy.

XI. Опротестування процесу подання пропозицій

Претенденти, які вважають, що до них були вчинені несправедливі дії під час процесу подання, оцінки пропозицій або присудження контракту можуть подати скаргу керівнику програми UNFPA Олесі Компанієць на електронну пошту: kompaniiets@unfpa.org. У разі незадоволення відповіддю, наданою керівником підрозділу UNFPA, претендент може звернутися до Голови Відділу закупівель Фонду ООН у галузі народонаселення procurement@unfpa.org.

XII. Зауваження

У разі неможливості доступу до будь-яких посилань у цьому запиті на подання пропозицій, претенденти можуть звернутися до співробітника Відділу закупівлі для отримання версії в форматі PDF.

 

 

БЛАНК ЦІНОВОЇ ПРОПОЗИЦІЇ[1]

 

 

Найменування претендента:

 

 

Дата подання:

Click here to enter a date.

 

Номер запиту:

UNFPA/UKR/RFQ/22/10

 

Валюта:

UAH

 

Термін дії цінової пропозиції:

(пропозиція має бути чинною протягом щонайменше 3 місяців після кінцевого строку надсилання пропозицій)

Пропозиції надаються без урахування ПДВ оскільки Фонд ООН у галузі народонаселення звільнено від сплати ПДВ

 

 

Опис

Кількість співробітників

Погодинна оплата

Кількість годин роботи

Загалом

  1. Гонорари працівникам

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Загальна сума гонорару

 

  1. Інші витрати (зазначити)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Загальна сума інших витрат

UAH

Загальна сума контракту

 (гонорари працівникам+ інші витрати)

UAH

Коментарі:

 

 

Цим засвідчую, що вище вказана компанія, яку я уповноважений представляти, переглянула Запит на Подання Пропозицій RFQ Nº UNFPA/UKR/RFQ/22/10 [Реалізація ініціатив з розбудови економічної спроможності жінок, постраждалих від гендерно зумовленого/домашнього насильства та жінок, які знаходяться в зоні ризику], у тому числі всі додатки, зміни в документі (якщо такі мають місце) та відповіді Фонду ООН у галузі народонаселення на уточнювальні питання з боку потенційного постачальника. Також, компанія приймає Загальні умови договору Фонду ООН у галузі народонаселення та буде дотримуватися цієї цінової пропозиції до моменту закінчення терміну дії останньої.

 

 

Click here to enter a date.

 

Ім’я, прізвище та посада

Дата та місце

 

[1] Учасники конкурсу можуть додавати рядки та змінювати найменування витрат на свій розсуд, відповідно до запропонованого методу виконання замовлення.
 

Додаток I:

Загальні умови договору:

De Minimis Contracts

 

Цей запит на подання пропозицій підпадає під дію Загальних умов договору Фонду ООН у галузі народонаселення: De Minimis Contracts, який можна знайти тут: English, Spanish і French