You are here

ЗАПИТ НА ПОДАННЯ ПРОПОЗИЦІЙ

RFQ Nº UNFPA/UKR/RFQ/21/29

 

Шановні пані / панове,

 

Фонд ООН у галузі народонаселення запрошує Вас надати цінову пропозицію на наступну послугу:

Запровадження програми співробітництва органів громадського суспільства з готелями/готельними мережами з метою задоволення негайних потреб жінок, постраждалих від гендерно зумовленого/домашнього насильства, у безпеці та житлі, в тому числі в умовах пандемії COVID-19

 

Цей запит відкритий для всіх організацій громадянського суспільства (далі – ОГС), які працюють у сфері протидії та запобіганню домашньому насильству, та є офіційно зареєстрованими згідно законодавства України.

 

  1. Про UNFPA

UNFPA, Фонд ООН у галузі народонаселення, є міжнародною агенцію з розвитку, метою котрої є забезпечення та існування такого світу, в якому кожна вагітність бажана, кожні пологи безпечні та кожна молода людина може реалізувати свій потенціал.

 

UNFPA є провідною установою ООН, яка сприяє реалізації права кожної жінки, чоловіка та дитини на здорове життя та рівні можливості. Для отримання більш детальної інформації щодо діяльності Фонду, звертайтеся, будь-ласка, до веб-сайту: UNFPA про нас.

 

Технічне завдання (ТЗ)

Опис програми

Насильство проти жінок та дівчат є одним з найбільш поширених порушень прав людини у світі. Воно не знає ніяких соціальних, економічних чи національних кордонів. Гендерно зумовлене насильство (далі – ГЗН) підриває здоров'я, гідність, безпеку та автономію потерпілих, залишаючись прихованим через культуру мовчання. Воно негативно впливає на сексуальне та репродуктивне здоров'я дівчат і жінок. ГЗН залишається широко поширеним в Україні, а збройний конфлікт у східній частині України призвів до збільшення ризику таких ситуацій.

Проєкти UNFPA «Трамплін до рівності: Проєкт із зміни соціальних норм та ліквідації гендерних стереотипів для покращення життєстійкості та добробуту жінок та чоловіків в Україні» та «Посилення національних і регіональних механізмів побудови адаптивної, підзвітної та економічно ефективної системи протидії та запобігання насильству за ознакою статі» спрямовані на посилення національної системи попередження та реагування на гендерно зумовлене насильство на загальнодержавному та регіональному рівнях для забезпечення умов, в яких більшість потерпілих від насильства за ознакою статі зверталися б по допомогу та мали доступ до якісних послуг з особливою увагою на потерпілих, сприяючи поширенню ідеї «нульової» терпимості до насильства в суспільстві.

Насильство тягне за собою довгострокові наслідки для здоров’я й благополуччя жінок і дівчат, суттєво впливає на їхню здатність брати участь у житті громади й суспільства. Для відновлення чи реабілітації жінкам і дівчатам може знадобитися тривала допомога, перш ніж вони зможуть повернутися до повноцінного життя. Тому розвинена система надання послуг з попередження та протидії насильству за ознакою статі, зокрема домашньому, у тому числі надання послуги притулку для жінок, забезпечує основні аспекти захисту, надання послуг і ресурсів, що сприяє відновленню після насильства, відновленню самооцінки, самовизначенню для побудови самостійного життя.

З метою розширення можливостей із забезпечення тимчасовим житлом жінок, які з якихось причин не можуть скористатися послугами притулків у місцевих громадах, а також як тимчасове рішення до моменту відкриття притулків чи облаштування іншого житла, доцільно використовувати готелі. Використання готелей в рамках програм з протидії домашньому/насильству за ознакою статі також є частиною стратегії реагування на пандемію. Так само, як і у звичайних умовах, безпечне розміщення в готелях може забезпечити більшу гнучкість у вирішенні негайних потреб постраждалих осіб у безпечному житлі під час нинішньої кризи громадського здоров’я.

Передумови

Фонд ООН у галузі народонаселення запрошує кваліфікованих організацій громадянського суспільства (далі – ОГС), які працюють у сфері протидії та запобіганню домашньому насильству не менше 1 року. Вибраний постачальник послуг працюватиме під керівництвом спеціалістки UNFPA з питань запобігання та протидії ГЗН та у тісній співпраці з командами Програми з просування гендерної рівності, розбудови потенціалу жінок та дівчат та Програми запобігання та протидії ГЗН UNFPA.

 

II. Методологія

Зміст та обсяг робіт

МЕТА НАДАННЯ ПОСЛУГ:

Запровадження програми співробітництва з готелями/готельними мережами з метою задоволення негайних потреб жінок, постраждалих від домашнього/гендерно зумовленого (ДН/ГЗН) насильства, у безпеці та житлі, в тому числі в умовах пандемії COVID-19.

 

Обраний постачальник повинен запропонувати програми співробітництва з готелями/готельними мережами з метою розміщення в готелі/готелях постраждалих від ДН/ГЗН жінок, у таких областях:

 

Вінницька область

Львівська область

Дніпропетровська область

Житомирська область

Запорізька область

Івано-Франківська область

Миколаївська область

Полтавська область

Тернопільська область

Харківська область

Черкаська область

 

Постачальники можуть подавати пропозицію як на запровадження моделі в одній області, так і в декількох.

 

Кількість постраждалих, які отримують послугу комплексної підтримки з розміщенням у готелі, визначає заявник у своїй пропозиції виходячи з потреб відповідної громади.

Максимальна кількість постраждалих, які можуть отримати послугу комплексної підтримки з розміщенням у готелі, в одній області становитиме до 30 осіб.

Максимальна загальна кількість діб у готелі для усіх постраждалих на одну область до 140 діб.

 

Обраний постачальник послуг виконує такі завдання:

 

    1. Визначення та документування умов, обставин і механізму використання готелей в якості тимчасових притулків для постраждалих осіб у відповідній громаді/громадах, розробка чек-листів для скринінгу та прийому постраждалих у програму, розробка моніторингових форм.
    2. Підписання меморандумів про взаєморозуміння з готелем/готелями, з метою фіксації тарифів, умов та процедур відшкодування за розміщення в готелі/готелях постраждалих від ДН/ГЗН жінок.
    3. Проведення тренінгу для суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству, щодо механізму направлення постраждалих до готелю/готелей.
    4. Розміщення постраждалих в готелі/готелях та їхній супровід (психологічний та юридичний супровід є обов’язковою умовою). Період 3 місяці: листопад 2021р., грудень 2021р., січень 2022року.
    5. Підготовка та подання щомісячних звітів про виконання робіт спеціалістці Програми UNFPA з протидії та запобігання ДН/ГЗН, в якому міститиметься опис змісту та обсягу наданих послуг, моніторингові дані, успішні кейси, наявні виклики та шляхи їх вирішення.
    6. Підготовка підсумкового звіту, в якому особлива увага приділятиметься опису всіх етапів, досвіду, отриманому в процесі пілотування моделі взаємодії з готелями як тимчасовими притулками для постраждалих від домашнього/гендерно зумовленого насильства та рекомендації щодо підвищення ефективності даної моделі для постраждалих від ДН/ГЗН осіб. Інформація, що міститиметься у звіті, використовуватиметься для створення посібника моделі для розміщення на ресурсах UNFPA для загального користування, розробки проєктів та планування заходів UNFPA.

 

 

 

Терміни надання послуг та порядок оплати

Поетапна оплата здійснюється з урахуванням виконання завдань постачальником послуг:

Результати роботи

Дата

Визначення та документування умов, обставин і механізму використання готелей в якості тимчасових притулків для постраждалих осіб у відповідній громаді/громадах, розробка чек-листів для скринінгу та прийому постраждалих у програму, розробка моніторингових форм.

Підписання меморандумів про взаєморозуміння з готелем/готелями, з метою фіксації тарифів та процедур відшкодування за розміщення в готелі/готелях постраждалих від домашнього/насильства за ознакою статі жінок.

 

 

2 тижні після підписання контракту

Проведення тренінгу для суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству, щодо механізму направлення постраждалих до готелю/готелей.

Розміщення постраждалих в готелі/готелях та їхній супровід (психологічний та юридичний). Період 3 місяці: листопад 2021р., грудень 2021р., січень 2022року.

Підготовка та подання щомісячних звітів про виконання робіт спеціалістці Програми UNFPA з протидії та запобігання ДН/ГЗН, в якому міститиметься опис змісту та обсягу наданих послуг, моніторингові дані, успішні кейси, наявні виклики та шляхи їх вирішення.

Оплата буде відбуватися щомісячно на підставі звітів по фактичному розміщенню та супроводу постраждалих

Підготовка підсумкового звіту, в якому особлива увага приділятиметься опису всіх етапів, досвіду, отриманому в процесі пілотування моделі взаємодії з готелями як тимчасовими притулками для постраждалих від домашнього/насильства за ознакою статі, та рекомендації щодо підвищення ефективності даної моделі для постраждалих від ГЗН осіб.

До 28 лютого 2022 року

 

Інтелектуальна власність

Вся інформація щодо цього проєкту (документальна, аудіо, візуальна, цифрова, кібер, проєктна документація тощо), що належить Фонду ООН у галузі народонаселення, з якою Підрядник може вступати в контакт під час виконання обов’язків за цим завданням, залишається власністю Фонду ООН у галузі народонаселення з ексклюзивними правами на її використання. За винятком цілей цього завдання, інформація не повинна бути розголошена громадськості і не використовується в будь-яких інших цілях без письмового дозволу Фонду ООН у галузі народонаселення відповідно до чинних національних та міжнародних законів про авторські права.

Вимоги та кваліфікація

ЮНФПА шукає постачальника послуг – організації громадянського суспільства (ОГС), які працюють у сфері протидії та запобіганню домашньому насильству.

 

Постачальник послуг повинен:

 

  • бути організацією громадянського суспільства;
  • бути офіційно зареєстрованими відповідно до Закону України «Про громадські об'єднання» (№ 2415-VIII від 15.05.2018) та Закону України «Про благодійну діяльність та благодійні організації» (№ 1664-VIII від 06.10.2016) зі статусом юридичної особи;
  • мати досвід роботи не менш, ніж один рік у сфері соціального захисту, бажано у наданні соціальних послуг особам, які постраждали від ДН/ГЗН (включаючи дітей та інших членів сім’ї), та/або особам інших вразливих груп: особам з інвалідністю, учасників АТО/ООС та членів їх родин, ВПО, дітям, людям, які живуть з ВІЛ тощо);
  • мати підтверджений досвід впровадження щонайменше двох проєктів за донорської підтримки та звітування за ними;
  • мати відповідних фахівців і персонал для якісної реалізації проєкту (керівник(-ця) проєкту, фінансовий(-а) спеціаліст(-ка)/бухгалтер, психолог/иня для супроводу постраждалих, та інших фахівців відповідно до потреб проєкту).

 

Оцінка пропозицій

Детальна оцінка пропозицій складатиметься з технічної оцінки та фінансової оцінки.

 

Питання

Питання або запити щодо подальших роз’яснень можна надавати під час організаційної зустрічі (дебрифінгу), яку буде проведено  1 жовтня, 2021, о 11:00 год  за Київським часом через конференцію Google Meet (посилання на конференц зв’язок буде надано пізніше).

 

У разі вашої участі у дебрифінгу ми просимо вас надіслати підтвердження із зазначенням імені та прізвища свого представника контактній особі UNFPA до 15:00 за київським часом, 30 вересня  2021 року.

 

Ім'я та прізвище контактної особи в UNFPA:

Анна Цицак

Адреса електронної пошти контактної особи:

tsytsak@unfpa.org

 

Якщо ви не маєте можливості взяти участь в організаційній зустрічі, прохання надіслати свої запитання та запити щодо комерційної пропозиції контактній особі в UNFPA (див. контактні дані у наведеній вище таблиці).

 

На ці запитання буде надано письмову відповідь, яку буде повідомлено всім сторонам якнайшвидше.

Кінцевий термін подання запитань - понеділок, 11 жовтня, 2021, 17:00 год  за Київським часом.

 

 

III. Зміст пропозицій

Пропозиції слід надсилати одним повідомленням за можливості, з урахуванням розміру файлу.

Пропозиції повинні містити:

 

a) Технічну пропозицію, в якій наявні:

1) Повна аплікаційна форма, яка повинна містити такі блоки:

1.1. ІНФОРМАЦІЯ ПРО ЗАЯВНИКА

 

Офіційна повна назва організації-заявника

українською мовою / англійською мовою, якщо це зазначено в установчих документах

Організаційний статус (код неприбутковості)

 

Рік реєстрації

 

Код ЄДРПОУ

 

Місце реєстрації

Населений пункт, район, область

ПІБ керівника організації

 

Офіційна назва посади керівника організації, що має зазначатися у договорі

 

Контактний телефон керівника організації

 

E-mail

 

ПІБ контактної особи, відповідальної за підготовку заявки на участь у конкурсі

 

Контактний телефон

+380

E-mail

 

Юридична адреса організації:

(поштовий індекс, область, місто, вулиця, будинок/офіс)

 

Адреса офісу організації:

(поштовий індекс, область, місто, вулиця, будинок/офіс)

 

Інформація щодо Банківського рахунку організації-заявника:

 

Facebook сторінка/website організації

(за наявності)

 

1.2. РОБОТА В ГРОМАДІ

 

Загальна інформація про діяльність організації

Опишіть головні сфери діяльності, спеціалізацію та місію вашої організації.

Досвід роботи у сфері протидії та запобігання домашньому насильству та/чи насильству за ознакою статі

Опишіть досвід організації та поточної команди у сфері протидії та запобігання ДН/ГЗН.

Співпраця з органами місцевої влади (насамперед у сфері протидії та запобігання ДН/ГЗН)

 

Опишіть 2-3 успішні проєкти, реалізовані Вашою організацією у партнерстві з органами місцевої влади. На кожен проєкт, будь ласка, вкажіть мету, ключові результати та внесок Вашої організації в успіх проєкту.

 

Назва проєкту:

Донорська організація:

Партнер (орган місцевої влади):

Мета проєкту:

Основні результати:

Роль Вашої ОГС у проєкті:

 

Назва проєкту:

Донорська організація:

Партнер (орган місцевої влади):

Мета проєкту:

Основні результати:

Роль Вашої ОГС у проєкті:

Співпраця зі спеціалізованими службами підтримки осіб, які постраждали від ДН/ГЗН у вашій громаді/громадах (за наявності відповідних служб)

 

 

 

1.3. Програма співробітництва з готелями/готельними мережами за метою задоволення негайних потреб жінок, постраждалих від гендерно зумовленого/домашнього насильства, у безпеці та житлі, в тому числі в умовах пандемії COVID-19

 

Якщо ви подаєтесь на декілька областей, будь-ласка, наступний блок заповнюйте на кожну область окремо

Область визначається як місце проживання постраждалих, а не місцезнаходження готелю. Наприклад, якщо ви працюєте в містах/громадах Івано-Франківської області, а постраждалих будете розміщувати в готелі у Львові, то ви подаєтесь по Івано-Франківській області.

 

Область, в якій буде пілотуватися модель співробітництва з готелями/готельними мережами за метою задоволення негайних потреб жінок, постраждалих від ДН/ГЗН, у безпеці та житлі, в тому числі в умовах пандемії COVID-19

 

Назва, адреса, вебсайт (якщо є) готелю/готелей, з яким/и буде впроваджене співробітництво

 

Визначення умов, обставин та механізму використання готелей в якості тимчасових притулків для постраждалих осіб у відповідній громаді/громадах

Опишіть умови, обставини, за яких будуть використовуватися готелі, в тому числі, але не обмежуючись:

  • Яка загальна потреба в тимчасову притулку для постраждалих від ДН/ГЗН в вашій громаді? (спираючись на ваш попередній досвід роботи) Скільком особам можна надати безпечне житло у місцевому притулку/кризовій кімнаті (за наявності)?
  • Скільком постраждалим особам ваш персонал може надавати дистанційно/віртуально чи особисто належну психологічну та юридичну підтримку?
  • Скільком постраждалим особам ви плануєте надавати послуги з поселення до готелю, спираючись на ваш досвід попередньої роботи щодо потреби тимчасового притулку для постраждалих?

 

Опишіть:

  • Скринінг та прийом постраждалих у програму
  • Механізм розміщення постраждалих в готелі/готелях
  • Супровід та підтримка постраждалих

 

Проведення тренінгів для суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству, щодо механізму направлення постраждалих до готелю/готелей

  • Програма тренінгу
  • Хто буде запрошений
  • Орієнтовна кількість учасників
  • Ім’я та досвід тренерів

 

 

 

 

Супровід постраждалих у готелі/готелях

  • Ім’я та досвід спеціалістів/ок, які будуть надавати психологічний супровід (обов’язково)
  • Ім’я та досвід спеціалістів/ок, які будуть надавати юридичний супровід (обов’язково)
  • Ім’я та досвід спеціалістів/ок, які будуть надавати інший супровід – опишіть який (необов’язково)

 

2) Відскановані копії документів:

  • свідоцтво про реєстрацію або витяг;

3) Лист підтвердження від готелю/ей (відповідно до наданого шаблону – Додаток ІІ).

 

Технічну пропозицію потрібно надіслати на адресу електронної пошти, зазначену у розділі IV.

b) Цінова пропозиція із зазначенням запропонованих бюджетів повинна надаватися чітко відповідно до форми цінової пропозиції.

c) Мова пропозиції – українська.

d) Технічна та Фінансова пропозиції повинні бути підписані відповідним керівником компанії та надіслані окремими файлами у форматі PDF.

 

IV.  Інструкції для подання пропозицій

Пропозицію потрібно підготувати згідно з положеннями Розділів IV та III, до неї необхідно додати відповідним чином заповнену і підписану форму цінової пропозиції та надіслати документи контактній особі лише на зазначену захищену адресу електронної пошти не пізніше: п’ятниця, 15 жовтня, 2021, 17:00 год  за Київським часом. Пропозиції, надіслані на будь-яку іншу адресу електронної пошти, не розглядатимуться.

Ім'я та прізвище контактної особи в UNFPA:

Ірина Богун

Адреса електронної пошти контактної особи:

ua-procurement@unfpa.org

 

Зверніть увагу на наступні інструкції щодо подання пропозицій електронною поштою:

Тема повідомлення має включати таке посилання: RFQ Nº UNFPA/UKR/RFQ/21/29

  • Пропозиції, які містять неналежну тему повідомлення можуть бути пропущені співробітником/співробітницею відділу закупівель та, таким чином, не будуть розглянуті.
  • Загальний обсяг повідомлення не повинен перевищувати 20 MB (у тому числі сам лист, додатки та заголовки). У разі великого розміру файлу з технічним описом, його рекомендується надсилати окремо попередньо до кінцевого строку подання пропозицій.

 

 

V. Процедура оцінки пропозицій

Спеціалізована оціночна комісія проводитиме оцінку пропозицій у два етапи. Технічні пропозиції оцінюватимуться попередньо до проведення оцінки цінової пропозиції.

  1. Оцінка технічних пропозицій (максимально 100 балів)

Технічні пропозиції оцінюватимуться на відповідність вимогам до послуг /ТЗ, зазначеним у Розділі I, згідно з наведеними нижче критеріями оцінки.

 

 

Критерії

Максимальна кількість балів

1.

Досвід роботи ОГС у сфері протидії та запобігання домашньому/гендерно зумовленому насильству

25

2.

Запропонований скринінг, прийом у програму, механізм розміщення та супроводження постраждалих в готелі/готелях, зазначені в аплікаційній формі, відповідають вимогам, викладеним у ТЗ, та демонструють розуміння роботи, яку необхідно виконати.

30

3.

Надання листа-підтвердження від готелю/ей згідно шаблону

25

4.

Досвід і професійні навички ключового персоналу організації, задіяного до реалізації програми

20

 

 

Наступна шкала оцінювання буде використана для забезпечення об'єктивної оцінки:

Рівень, який відповідає вимогам Технічного завдання, що базується на фактичних даних, включених в пропозицію

Бали зі 100

Значно перевищує вимоги

90 – 100

Перевищує вимоги

80 – 89

Відповідає вимогам

70 – 79

Не відповідає вимогам або інформація не надана і не можна оцінити відповідності вимогам

0-70

Лише ті технічні пропозиції, що набрали 70 та більше балів, будуть відібрані для розгляду відповідної фінансової пропозиції.

 

 

 

Фінансова оцінка (максимально 100 балів)

Фінансові пропозиції повинні дотримуватися підходу, що ґрунтується на результатах. Вони будуть оцінені на основі їх чіткості, повноти, рівня деталізації та відповідності. Максимальна кількість балів набирається за найнижчою ціновою пропозицією серед усіх технічно кваліфікованих заявок. Інші фінансові пропозиції отримують бали за такою формулою:

 

Фінансова оцінка =

Найнижча подана ціна ($)

X 100 (Максимальна кількість балів)

Цінова пропозиція, яка оцінюється ($)

Загальний бал

               Сумарна оцінка для кожної пропозиції буде середньозваженою сумою оцінки за технічну та фінансову пропозиції. Максимальна сума балів – 100 балів.

 

Загальний бал =70% Технічної оцінки + 30% Фінансової оцінки

 

 

VI. Визначення переможця

Договір на термін до 31 березня 2022 року між UNFPA та постачальником буде укладено з тим претендентом, чия пропозиція отримає найвищий загальний бал.

 

VII. Право на змінення вимог під час прийняття рішень

               Фонд ООН у галузі народонаселення залишає за собою право збільшувати або зменшувати на 20% обсяг замовлення наданого в цьому запиті на подання пропозицій, без зміни ціни за одиницю товару або інших умов.

VIII. Умови оплати

Оплата здійснюється відповідно до отримання Замовником перелічених вище продуктів (результатів роботи), а також на основі наданого повного пакету супровідної платіжної документації. Оплата здійснюється у валюті: українських гривнях. У випадку використання двох валют, курсом обміну вважається операційний курс Організації Об'єднаних Націй в той день, в який Фонд ООН у галузі народонаселення повідомляє про здійснення цих платежів (веб: www.treasury.un.org). Термін оплати складає 30 днів після отримання товаросупровідних документів, рахунків-фактур та іншої документації, що вимагається договором.

IX. Шахрайство і корупція

Фонд ООН у галузі народонаселення прагне запобігати, виявляти та вживати дій проти всіх випадків шахрайства щодо Фонду ООН у галузі народонаселення та третіх сторін, які беруть участь у діяльності Фонду ООН у галузі народонаселення. З політикою Фонду ООН у галузі народонаселення щодо шахрайства та корупції можна ознайомитися тут: FraudPolicy. Подання пропозицій учасником передбачає, що останній ознайомлений з даними правилами.

У разі та за потреби, постачальники, їх дочірні підприємства, агенти, посередники і керівники мають співпрацювати з Управлінням з аудиту та нагляду Фонду ООН у галузі народонаселення, а також з будь-яким іншим уповноваженим з нагляду, який призначений Виконавчим Директором та Радником з етики Фонду ООН у галузі народонаселення. Таке співробітництво включає, але не обмежується, наступне: доступ до всіх працівників, представників, агентів та уповноважених осіб постачальника; надання всіх необхідних документів, у тому числі фінансових. Нездатність повною мірою співпрацювати зі слідством буде вважатися достатньою підставою для Фонду ООН у галузі народонаселення розірвати контракт з постачальником та відсторонити і зняти його зі списку зареєстрованих Фондом постачальників.

Конфіденційна гаряча лінія по боротьбі з шахрайством доступна для всіх учасників конкурсних торгів, про підозрілі та шахрайські дії має бути повідомлено через UNFPAInvestigationHotline.

X. Політика нульової толерантності

Фонд ООН у галузі народонаселення прийняв політику нульової толерантності щодо подарунків та знаків вдячності. Таким чином, прохання до постачальників не надсилати дарунки або проявляти інші знаки вдячності співробітникам Фонду ООН у галузі народонаселення. Детальніше з цими правилами можна ознайомитися тут: ZeroTolerancePolicy.

XI. Опротестування процесу подання пропозицій

Претенденти, які вважають, що до них були вчинені несправедливі дії під час процесу подання, оцінки пропозицій або присудження контракту можуть подати скаргу керівнику програми UNFPA Олесі Компанієць на електронну пошту: kompaniiets@unfpa.org. У разі незадоволення відповіддю, наданою керівником підрозділу UNFPA, претендент може звернутися до Голови Відділу закупівель Фонду ООН у галузі народонаселення procurement@unfpa.org.

XII. Зауваження

У разі неможливості доступу до будь-яких посилань у цьому запиті на подання пропозицій, претенденти можуть звернутися до співробітника Відділу закупівлі для отримання версії в форматі PDF.

 

 

БЛАНК ЦІНОВОЇ ПРОПОЗИЦІЇ[1]

 

 

Найменування претендента:

 

 

Дата подання:

Click here to enter a date.

 

Номер запиту:

RFQNº UNFPA/UKR/RFQ/21/29

 

Валюта:

UAH

 

Термін дії цінової пропозиції:

(пропозиція має бути чинною протягом щонайменше 3 місяців після кінцевого строку надсилання пропозицій)

Пропозиції надаються без урахування ПДВ оскільки Фонд ООН у галузі народонаселення звільнено від сплати ПДВ

 

 

Назва роботи

Кількість постраждалих

Кількість діб (період листопад 2021-лютий 2022 рр)

Вартість за добу, включаючи всі витрати

Загальна сума

 

1

Розміщення постраждалих в готелі/готелях, включаючи всі логістичні витрати

 

 

 

 

 

2

Супровід постраждалих в готелі/готелях (юридичний, психологічний тощо)

 

 

 

 

 

Назва роботи

Кількість учасників тренінгу

Кількість годин тренінгу

Загальна сума (Вартість за один тренінг)

 

3

Проведення тренінгу для суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству, щодо механізму направлення постраждалих до готелю/готелей.

 

 

 

 

Назва роботи

Загальна сума

 

4

Визначення та документування умов, обставин і механізму використання готелей в якості тимчасових притулків для постраждалих осіб у відповідній громаді/громадах, розробка чек-листів для скринінгу та прийому постраждалих у програму, розробка моніторингових форм.

Підписання меморандумів про взаєморозуміння з готелем/готелями, з метою фіксації тарифів та процедур відшкодування за розміщення в готелі/готелях постраждалих від домашнього/насильства за ознакою статі жінок.

 

 

 

Назва роботи

Кількість звітів

Вартість за підготовку 1 звіту

Загальна сума

 

 

5

Підготовка та подання щомісячних звітів про виконання робіт спеціалістці Програми UNFPA з протидії та запобігання ДН/ГЗН, в якому міститиметься опис змісту та обсягу наданих послуг, моніторингові дані, успішні кейси, наявні виклики та шляхи їх вирішення.

3 (листопад 2021р., грудень 2021р., січень 2022р.)

 

 

 

6

Підготовка підсумкового звіту, в якому особлива увага приділятиметься опису всіх етапів, досвіду, отриманому в процесі пілотування моделі взаємодії з готелями як тимчасовими притулками для постраждалих від домашнього/насильства за ознакою статі, та рекомендації щодо підвищення ефективності даної моделі для постраждалих від ГЗН осіб.

 

1

 

 

 

 

Загальна сума контракту, без ПДВ

 (гонорари працівникам+ інші витрати)

UAH

 

                 

Коментарі:

 

 

 

 

Цим засвідчую, що вище вказана компанія, яку я уповноважений представляти, переглянула Запит на Подання Пропозицій RFQ Nº UNFPA/UKR/RFQ/21/29 [Запровадження програми співробітництва органів громадського суспільства з готелями/готельними мережами з метою задоволення негайних потреб жінок, постраждалих від гендерно зумовленого/домашнього насильства, у безпеці та житлі, в тому числі в умовах пандемії COVID-19], у тому числі всі додатки, зміни в документі (якщо такі мають місце) та відповіді Фонду ООН у галузі народонаселення на уточнювальні питання з боку потенційного постачальника. Також, компанія приймає Загальні умови договору Фонду ООН у галузі народонаселення та буде дотримуватися цієї цінової пропозиції до моменту закінчення терміну дії останньої.

 

 

Click here to enter a date.

 

Ім’я, прізвище та посада

Дата та місце

 

 

 

 

 

 

 

 

Додаток I:

Загальні умови договору:

De Minimis Contracts

 

 

Цей запит на подання пропозицій підпадає під дію Загальних умов договору Фонду ООН у галузі народонаселення: De Minimis Contracts, який можна знайти тут: English, Spanish і French

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додаток IІ:

Лист підтвердження від готелю для

Організації громадянського суспільства (ОГС) ______

Назва та адреса готелю: _____________________________

Телефонний номер:_________________________________

 

Власник/ця(директор/ка) готелю: Ел. пошта:____________________________

Менеджер/ка готелю:___________         Ел. пошта:_______________________

 

Мета: підтвердити намір укласти письмову угоду між ОГС та Готелем______________________________________________________________ у разі підтвердження фінансування з боку ОГС, та визначити процедури для координації дій із забезпечення тимчасовим безпечним притулком постраждалих від домашнього та гендерно зумовленого насильства осіб.

 

Обґрунтування: ОГС має намір забронювати готельний номер за ціною грн  _________________________________________________________  за ніч.

 

Конфіденційність: Персонал готелю погоджується зберігати конфіденційність усієї інформації про клієнтів/ок готелю, яких направив ОГС. Персоналу потрібно у будь-який час зв’язатися з ОГС у разі виникнення проблем, пов’язаних з клієнткою/ом (клієнтками/клієнтами) готелю.

 

Обов’язки:_________________________ погоджується надати ОГС житло у разі наявності вільних номерів.

 

  •                                 погоджується зберігати сувору конфіденційність щодо інформації про клієнток/ів. Клієнтки/и проходитимуть реєстрацію за номером підтвердження, наданим їй/їм співробітницями/ками ОГС. З метою збереження конфіденційності особи клієнтки/а персонал готелю та ОГС називатимуть їх, використовуючи останні 4 цифри номера підтвердження.
  • ОГС здійснюватиме передплату згідно з узгодженою ціною за ніч, використовуючи кредитну картку/(інше)_________________.
  • Співробітниці/ки ОГС надаватимуть від імені клієнтки/клієнта запит щодо можливості її/його розміщення із зазначенням тривалості їх перебування в готелі.
  • ОГС (або Страхова компанія _____) погоджується відшкодувати збитки, понесені в результаті перебування клієнтки/а в готелі (штраф за куріння, плата за вкрадене майно тощо). Максимальна сума до відшкодування становить_________________грн.
  • Ця угода є попередньою та набуде чинності у разі підтвердження фінансування програми.
  • Співробітниці/ки ОГС використовуватимуть пароль під час телефонної розмови стосовно підтвердження початку або продовження перебування клієнтки/а в готелі.
  • Для бронювання номера співробітниці/ки ОГС зв'яжуться з персоналом готелю та нададуть наступну інформацію:
  • Прізвище співробітниці/ка, яка/ий бронює номер
  • Кількість дітей та дорослих, які проживатимуть у номері
  • Пароль: ______
  • Бронюючи номер, персонал готелю надасть таку інформацію:
  • Номер підтвердження
  • Номер №__
  • Підтвердження вартості номера
  • Прохання надсилати рахунок електронною поштою на адресу: _______
  • Персоналу готелю потрібно інформувати співробітниць/ків ОГС, якщо трапиться будь-що з наведеного нижче:

 

  • Під час реєстрації або під час перебування в готелі виявлена більша кількість клієнток/ів, ніж було передбачено для розміщення.
  • У разі порушення будь-яких правил перебування у готелі Клієнтка повинен/на покинути готель.
  • Існують будь-які інші проблеми щодо перебування клієнтки.

 

 

Клієнтки готелю до заселення погоджуються з Угодою про проживання, укладеною ОГС. Якщо виникають непорозуміння у зв’язку з цими положеннями, прохання звернутися до ОГС за номером _________________________ та обговорити зі спеціалістом/кою питання стосовно клієнтки та відповідних положень.

 

  • Чи потрібна кімната для куріння, і у разі її відсутності, ви погоджуєтесь не курити в номері?
  • У мене є план для забезпечення максимальної безпеки під час перебування в готелі/мотелі.
  • Тільки зазначені вище члени сім'ї перебуватимуть у готелі.
  • Ми з ОГС домовились з адвокаткою/ом /спеціалісткою/ом про наступну дату виїзду або дату продовження перебування
  • Якщо у персоналу ОГС виникають занепокоєння щодо мого перебування в готелі/мотелі, я розумію, що мене можуть негайно виселити.
  • Я щодня спілкуватимуся зі своєю/їм адвокаткою/ом / спеціалісткою/ом. Відмова від спілкування може призвести до виходу з програми.
  • Якщо я отримаю інше житло до дати виїзду з готелю, я негайно повідомлю про це персонал ОГС.

 

 

 

 

 

 

Ім'я, прізвище менеджерки/а готелю

 

Ім'я, прізвище співробітниці/ка ОГС

 

 

 

 

 

Підпис менеджерки/а готелю та дата

 

Підпис співробітниці/ка ОГС та дата

 

 

 

[1] Учасники конкурсу можуть додавати рядки та змінювати найменування витрат на свій розсуд, відповідно до запропонованого методу виконання замовлення.