You are here

Ти молода та амбіційна людина 18-35 років? Чи знаєш ти, що залежить від Тебе? Як часто ти ставиш собі це питання і чи знаходиш на нього  відповіді?

Ми готові довести, що від вас залежить багато чого, а саме: ваше майбутнє, майбутнє країни і ваших однолітків у цій країні.

Готові це перевірити? Тоді реєструйтеся на головну подію року у сфері кар’єрного розвитку молоді – Національний форум зайнятості молоді “Створюй колір свого майбутнього”, що відбудеться у Вінниці 23-24 листопада 2018 року.

Що буде на Форумі?

  • обговорення питань зайнятості молоді та впровадження “Національного плану дій щодо зайнятості молоді 2025”;
  • майстер-класи з дизайн-мислення, ведення переговорів, фінансової грамотності,  SMM і SEO, соціального підприємництва, ведення блогів;
  • програми для працевлаштування молоді та зустрічі з провідними українськими компаніями (як знайти роботу без досвіду, стажування та фріланс);
  • дискусії про підприємництво, професії, освіту та навички майбутнього.

Як  взяти участь? До 30 жовтня реєструйтеся за посиланням  та описати свою мотивацію, а 1 листопада успішні кандидати/ки отримають листи із підтвердженням участі.

Які умови? Участь у Форумі безкоштовна за умови реєстрації та прописаної мотивації.  Організатори відшкодовують вартість проїзду до Вінниці, забезпечують проживанням та харчуванням.

Хто може брати участь?

  • молоді люди 18-35 років, які:
  • шукають роботу та хочуть будувати кар’єру;
  • починають власну справу чи планують її створити;
  • працюють з молоддю у інститутах громадянського суспільства чи установах, зокрема молодіжних центрах.

Форум проводиться у рамках ініціативи “Пакт заради молоді-2020

Організатори: Міністерство молоді та спорту України, Центр “Розвиток КСВ”, Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) в Україні, Програма розвитку ООН в Україні та департамент соціальної та молодіжної політики Вінницької обласної  державної адміністрації.

З будь-яких питань щодо Форуму, а також для реєстрації від імені компанії (в тому числі для Підписання Пакту) звертайтеся до Тараса Деркача, td@csr-ukraine.org та  Анни Аранжій, aa@csr-ukraine.org,   Центр “Розвиток КСВ”, (044) 292 02 48