You are here

Центр «Розвиток Корпоративної Соціальної Відповідальності» спільно з Фонд Народонаселення ООН в Україні - UNFPA Ukraine та компанією SAP за ініціативи #ДівчатаSTEM запрошують учениць 9-10 класів взяти участь у хакатоні «HACK4GOOD 2.0 Як зробити STEM-професії цікавими для дівчат?», який відбудеться 13-14 жовтня.

За опитуванням Microsoft, точний вік, коли молоді дівчата різко втрачають свій інтерес до STEM - приблизно у віці 15 років. Дівчата почувають себе менш впевненими через соціальні очікування та сприйняття гендерних ролей: це в основному не тому, що дівчата не дуже успішні в математиці та науці, а скоріше через стереотип, що з однаковими здібностями, у порівнянні з хлопцями, вони, швидше за все, здадуться. Таким чином, дуже важливо почати заохочувати дівчат досліджувати світ науки, техніки, техніки та математики вже в молодому віці.

Саме тому ми запрошуємо дівчат, учениць 9-10 класу долучитись до хакатону та розробити інноваційне рішення для України. Якщо ти навчаєшся в Києві або Київській області у школі в 9 або 10 класі, ти любиш STEM та готова ділитись цим із оточуючими, то реєструйся на Хакатон. І, можливо, саме твоя ідея покаже всім дівчаткам, що STEM-професії - для дівчат!

До участі запрошуються дівчата, які хочуть змінювати світ! Що для цього потрібно? Все дуже легко!
1) Заповнюй заявку особисто до 4 жовтня 2018 включно
2) В реєстраційній формі опиши мотивацію участі та чому дівчата не мають боятись STEM-професій.
3) Очікуй на результати до 6 жовтня 2018 на сайті: csr-ukraine.org та на сторінці Дівчата STEM
4) Бери участь у хакатоні 13-14 жовтня та вигравай призи.

Ми обіцяємо відшкодування проїзду для дівчат з Київської області та супроводжуючого/(-ї), круту локацію, смачну їжу, неймовірних спікерів, менторів, два нон-стоп дні та цінні призи. А переможці отримають можливість побувати всередині провідних технологічних компаній м.Києва, поспілкуватись з жінками у STEM та реалізувати проекти з допомогою менторів та організаторів.
Не втрачай можливостей!

Реєструйся, участь безкоштовна.

З будь-яких питань щодо проекту звертайтесь до Каріни Семенко, координаторки напряму STEM Центру «Розвиток КСВ»: ks@csr-ukraine.org, 044-292-02-48