You are here

UNFPA, Фонд ООН у галузі народонаселення запрошує громадські організації, які працюють у сферах захисту довкілля або охорони здоровʼя, до участі у Майстерні з розробки гендерночутливих проєктів. 

В рамках програми WE ACT: Діємо задля жінок та їхніх можливостей, яка фінансується Європейським союзом, UNFPA проведе гендерну Майстерню, ціллю якої є підвищення гендерної чутливості соціальних проєктів у сферах захисту довкілля та охорони здоровʼя. Навчальні матеріали Майстерні спираються на результати гендерних досліджень обох сфер, які UNFPA провели в 2021 році в рамках програми WE ACT. Окрему увагу майстерні буде приділено Плану відновлення України.

Впродовж хакатонів, представниці та представники громадських організацій навчатимуться та розроблятимуть власні проєкти з підвищення гендерної чутливості ініціатив у сферах охорони здоровʼя та захисту довкілля. Найкращі проєкти отримають фінансування від UNFPA в рамках програми WE ACT. Під час хакатону з учасницями працюватимуть досвідчені менторки з дизайн-мислення та гендерної рівності.

Майстерня відбудеться 25-27 серпня 2022 року в Закарпатській або Львівській області. 

До участі запрошуються громадські організації/обʼєднання/ініціативи, які працюють у сферах Охорони здоровʼя або Захисту довкілля. Очікується, що одна організація буде представлена 2-3 представницями/-ками.

Для участі необхідно подати заповнити заявку за посиланням:

https://forms.gle/xytvJ7PQdhRy24Yp7

Кінцевий термін подачі заявок 12:00 10 серпня 2022 року.

Кількість місць обмежена. У разі підтвердження вашої участі в Майстерні ви отримаєте електронний лист 11 серпня. Для всіх учасників та учасниць буде організоване проживання та харчування, та відшкодовуватиметься витрати на доїзд до місця проведення заходу та назад.

 

«WE ACT: Діємо задля жінок та їхніх можливостей» - 18-ти місячна програма, яка впроваджується UNFPA, Фондом ООН у галузі народонаселення за фінансової підтримки Європейського союзу. Програма спрямована на захист жінок від гендерно зумовленого насильства, усунення бар’єрів для жіночого лідерства та підтримку працівниць сектору охорони здоров’я, які знаходяться на передовій реагування на виклики пандемії коронавірусу.