You are here

Цей запит відкритий для всіх юридично зареєстрованих компаній в Україні, які мають досвід у створенні навчальних онлайн курсів та володіють правоздатністю постачати/виконувати дані послуги в Україні, або через уповноважених представників.

 

  1. Про UNFPA

UNFPA, Фонд ООН у галузі народонаселення, є міжнародною агенцію з розвитку, метою котрої є забезпечення та існування такого світу, в якому кожна вагітність бажана, кожні пологи безпечні та кожна молода людина може реалізувати свій потенціал.

 

UNFPA є провідною установою ООН, яка сприяє реалізації права кожної жінки, чоловіка та дитини на здорове життя та рівні можливості. Для отримання більш детальної інформації щодо діяльності Фонду, звертайтеся, будь-ласка, до веб-сайту: UNFPA про нас.

 

Технічне завдання (ТЗ)

Передумови та опис програми

«WE ACT: Діємо задля жінок та їхніх можливостей» - це 1,5-річна програма UNFPA, що фінансується Європейським Союзом, основними завданнями якої є надання екстреної підтримки з урахуванням гендерних аспектів внаслідок кризи, спричиненої COVID-19, та зміцнення гендерної рівності в Україні. Програма спрямована на захист жінок від гендерно зумовленого насильства, усунення бар'єрів для жіночого лідерства та підтримку працівниць сектору охорони здоров’я, які знаходяться на передовій реагування на виклики епідемії коронавірусу.

У рамках компоненту «Просування жіночого лідерства в професійній та публічній дипломатії» UNFPA підтримує Міністерство закордонних справ України (МЗС) у реалізації гендерної стратегії, розробленої на основі результатів гендерного аудиту. Зокрема, планується розробка навчальної програми для професійних дипломатів та дипломаток з метою набуття кращих знань про принципи гендерної рівності та специфічних професійних навичок, необхідних для боротьби з все ще існуючими гендерними стереотипами та дискримінацією, з якими жінки можуть зіткнутися у професійній дипломатії. Комплексний онлайн курс розробляється у партнерстві з Дипломатичною академією України. Онлайн курс буде доступний за запитом на закритій платформі Академії та слугуватиме інструментом підвищення кваліфікації для співробітників та співробітниць МЗС в Києві та закордонних дипломатичних установах.

Необхідні умови

UNFPA, Фонд ООН у галузі народонаселення в Україні запрошує компанії з досвідом розробки онлайн курсів подавати свої пропозиції щодо виробництва онлайн-курсу з гендерної рівності для Дипломатичної академії України.

II. Методологія

Зміст та обсяг робіт

Тема онлайн курсу: Основи та переваги впровадження гендерночутливої внутрішньої та зовнішньої політики.

Мета онлайн курсу:

  1. Підвищити розуміння гендерної політики України, національного законодавства та міжнародних зобов’язань з питань гендерної рівності;
  2. Розказати про переваги впровадження гендерночутливої внутрішньої політики та основні інструменти її творення;
  3. Підвищити розуміння існуючих гендерних стереотипів та дискримінації, включно з гендерно зумовленим насильством, та надати інструменти боротьби з ними;
  4. Підвищити розуміння ролі Міністерства закордонних справ у просуванні гендерної рівності в Україні та на міжнародній арені.

 

Тривалість одного навчального відео: до 5 хвилин

Тривалість навчальних модулів: 11 модулів по 4 відео в кожному

Ідея: у співпраці з експерткою(-ом) від UNFPA, адаптувати навчальні матеріали під формат онлайн курсу, зняти навчальні відео та виготовити онлайн курс. Онлайн курс міститиме тематичні завдання у форматі тестів та буде створено наступному форматі:

Формат: Класичний формат з однією-двома спікерками в кадрі та використання графіки. З прикладом відео можна ознайомитись за посиланням. В кожному модулі будуть тестові завдання, відповідь на які дає можливість продовжити навчання. В кінці курсу слухачі та слухачки мають здати фінальний тест, який підтвердить закінчення навчання та отримання сертифікату.

 

Основна аудиторія курсу: співробітники та співробітниці Міністерства закордонних справ України.

Супутня аудиторія курсу: викладачі та викладачки Дипломатичної академії України.

Розміщення курсу: курс буде розміщений на платформі Дипломатичної академії України: формат .mp4, розмір одного файлу не більше 500 МБ.

Результат роботи №1: У співпраці з експерткою(-ам) від UNFPA, розроблена структура курсу та сценарії навчальних відео, затверджені UNFPA Україна;

 

Результат роботи №2: Всі відеоролики, які є необхідними складовими онлайн курсу, відзняті у професійній студії;

 

Результат роботи №3: Забезпечено пост-продакшн відзнятих відео (монтаж та обробка відео; об’єднання відео в загальний курс; додавання тестових матеріалів; адаптація відео під вимоги платформи) – відео фіналізовані та готові для завантаження на онлайн платформу Дипломатичної академії України.

 

Результат роботи №4: Після узгодження зі сторони UNFPA Україна всіх матеріалів остаточний варіант курсу запущений на платформі.

 

Всі вищевказані матеріали повинні бути виготовлені українською мовою з українськими субтитрами.

 

Терміни надання послуг та порядок оплати

Поетапна оплата здійснюється з урахуванням виконання завдань постачальником послуг:

  • перший платіж - 30% вартості послуг після надання Результату роботи № 1
  • другий платіж - 40% вартості послуг після надання Результатів роботи № 2, 3
  • третій платіж - 30% вартості послуг після надання Результату роботи № 4.

Всі окреслені результати мають бути виконані до 31 серпня 2022 року.

 

Інтелектуальна власність

Вся інформація щодо цього проєкту (документальна, аудіо, візуальна, цифрова, кібер, проєктна документація тощо), що належить Фонду ООН у галузі народонаселення, з якою Підрядник може вступати в контакт під час виконання обов’язків за цим завданням, залишається власністю Фонду ООН у галузі народонаселення з ексклюзивними правами на її використання. За винятком цілей цього завдання, інформація не повинна бути розголошена громадськості і не використовується в будь-яких інших цілях без письмового дозволу Фонду ООН у галузі народонаселення відповідно до чинних національних та міжнародних законів про авторські права.

Вимоги та кваліфікація

UNFPA шукає постачальника послуг із спеціалізацією та досвідом роботи у виготовлені навчальних онлайн курсів.

 

Постачальник послуг повинен:

  • бути резидентом-юридичною особою, приватним підприємцем, або мати офіційне представництво в Україні з відповідною державною реєстрацією;
  • мати відповідну спеціалізацію – щонайменше три роки досвіду у сфері виготовлення, розміщення та просування навчальних онлайн курсів;

 

Оцінка пропозицій

Детальна оцінка пропозицій складатиметься з технічної оцінки та фінансової оцінки.

 

Питання

 

Прохання надіслати свої запитання та запити щодо комерційної пропозиції контактній особі в UNFPA (див. контактні дані у таблиці).

 

На ці запитання буде надано письмову відповідь, яку буде повідомлено всім сторонам якнайшвидше.

Кінцевий термін подання запитань понеділок, 6 червня, 2022, 12:00 год  за Київським часом.

 

Ім'я та прізвище контактної особи в UNFPA:

Максим Ліушан

Адреса електронної пошти контактної особи:

liushan@unfpa.org

 

III. Зміст пропозицій

Пропозиції слід надсилати одним повідомленням за можливості, з урахуванням розміру файлу.

Пропозиції повинні містити:

 

a) Технічну пропозицію, в якій наявні:

  1. Короткий опис (до 1 сторінки) підходу до виготовлення онлайн-курсу: етапи, формат роботи, команда проєкту тощо;
  2. Графік роботи з порядком виконання завдання та загальною послідовністю його виконання. У графіку необхідно вказати очікувану тривалість виконання завдання, розбиту по результатах та кількість очікуваних робочих годин;
  3. Професійне портфоліо, що підтверджує досвід у виготовленні, розміщенні та просуванні схожих навчальних онлайн курсів, бажано від агенцій ООН або інших міжнародних організацій. Портфоліо повинне містити короткий опис/посилання на розроблені онлайн курси.
  4. Рекомендаційні листи. (за наявності)

 

Технічну пропозицію потрібно надіслати на адресу електронної пошти, зазначену у розділі IV.

 

b) Цінова пропозиція із зазначенням запропонованих бюджетів повинна надаватися чітко відповідно до форми цінової пропозиції.

 

c) Мова пропозиції – англійська чи українська.

 

d) Технічна та Фінансова пропозиції повинні бути надіслані окремими файлами. Фінансова пропозиція подається у форматі PDF і має бути підписана відповідним керівником компанії.

 

IV.  Інструкції для подання пропозицій

Пропозицію потрібно підготувати згідно з положеннями Розділів IV та III, до неї необхідно додати відповідним чином заповнену і підписану форму цінової пропозиції та надіслати документи контактній особі лише на зазначену захищену адресу електронної пошти не пізніше: четверга, 9 червня, 2022, 17:00 год  за Київським часом. Пропозиції, надіслані на будь-яку іншу адресу електронної пошти, не розглядатимуться.

Ім'я та прізвище контактної особи в UNFPA:

Ірина Богун

Адреса електронної пошти контактної особи:

ua-procurement@unfpa.org

 

Зверніть увагу на наступні інструкції щодо подання пропозицій електронною поштою:

  • Тема повідомлення має включати таке посилання: RFQ Nº UNFPA/UKR/RFQ/22/12. Пропозиції, які містять неналежну тему повідомлення можуть бути пропущені адміністратором та, таким чином, не будуть розглянуті.
  • Загальний обсяг повідомлення не повинен перевищувати 20 MB (у тому числі сам лист, додатки та заголовки). При великих розмірах файлу з технічним описом, останні мають надсилатися окремо перед кінцевим строком подання пропозицій.

 

V. Процедура оцінки пропозицій

Спеціалізована оціночна комісія проводитиме оцінку пропозицій у два етапи. Технічні пропозиції оцінюватимуться попередньо до проведення оцінки цінової пропозиції.

  1. Оцінка технічних пропозицій (максимально 100 балів)

Технічні пропозиції оцінюватимуться на відповідність вимогам до послуг /ТЗ, зазначеним у Розділі I, згідно з наведеними нижче критеріями оцінки.

 

Критерії

Максимальна кількість балів

1.

Досвід у сфері виготовлення, розміщення та просування навчальних онлайн курсів; Якість створених онлайн курсів

50

2.

Рекомендації від ООН агенцій та інших міжнародних організацій

20

3.

Короткий опис підходу до виготовлення онлайн курсу, графік роботи над курсом

30

 

Наступна шкала оцінювання буде використана для забезпечення об'єктивної оцінки:

Рівень, який відповідає вимогам Технічного завдання, що базується на фактичних даних, включених в пропозицію

Бали зі 100

Значно перевищує вимоги

90 – 100

Перевищує вимоги

80 – 89

Відповідає вимогам

65 – 79

Не відповідає вимогам

до 65

 

Лише ті технічні пропозиції, що набрали 65 та більше балів, будуть відібрані для розгляду відповідної фінансової пропозиції.

 

 

Фінансова оцінка (максимально 100 балів)

Цінові пропозиції будуть оцінені на основі відповідності до вимог форми цінової пропозиції. Максимальна кількість балів для цінової пропозиції – 100, будуть передані найменшій сумарній ціні на основі спеціальної формули наданої у Технічному завданні. Усі інші цінові пропозиції отримають бали у зворотній пропорції згідно такої формули:

 

Фінансова оцінка =

Найнижча подана ціна ($)

X 100 (Максимальна кількість балів)

Цінова пропозиція, яка оцінюється ($)

Загальний бал

              Сумарна оцінка для кожної пропозиції буде середньозваженою сумою оцінки за технічну та фінансову пропозиції.

Загальний бал =70% Технічної оцінки + 30% Фінансової оцінки

 

VI. Визначення переможця

Договір на термін до 31 серпня 2022 року між UNFPA та постачальником буде укладено з тим претендентом, чия пропозиція отримає найвищий загальний бал.

 

VII. Право на змінення вимог під час прийняття рішень

              Фонд ООН у галузі народонаселення залишає за собою право збільшувати або зменшувати на 20% обсяг замовлення наданого в цьому запиті на подання пропозицій, без зміни ціни за одиницю товару або інших умов.

VIII. Умови оплати

Оплата здійснюється відповідно до отримання Замовником перелічених вище продуктів (результатів роботи), а також на основі наданого повного пакету супровідної платіжної документації. Оплата здійснюється у валюті: українських гривнях. У випадку використання двох валют, курсом обміну вважається операційний курс Організації Об'єднаних Націй в той день, в який Фонд ООН у галузі народонаселення повідомляє про здійснення цих платежів (веб: www.treasury.un.org). Термін оплати складає 30 днів після отримання товаросупровідних документів, рахунків-фактур та іншої документації, що вимагається договором.

IX. Шахрайство і корупція

Фонд ООН у галузі народонаселення прагне запобігати, виявляти та вживати дій проти всіх випадків шахрайства щодо Фонду ООН у галузі народонаселення та третіх сторін, які беруть участь у діяльності Фонду ООН у галузі народонаселення. З політикою Фонду ООН у галузі народонаселення щодо шахрайства та корупції можна ознайомитися тут: FraudPolicy. Подання пропозицій учасником передбачає, що останній ознайомлений з даними правилами.

У разі та за потреби, постачальники, їх дочірні підприємства, агенти, посередники і керівники мають співпрацювати з Управлінням з аудиту та нагляду Фонду ООН у галузі народонаселення, а також з будь-яким іншим уповноваженим з нагляду, який призначений Виконавчим Директором та Радником з етики Фонду ООН у галузі народонаселення. Таке співробітництво включає, але не обмежується, наступне: доступ до всіх працівників, представників, агентів та уповноважених осіб постачальника; надання всіх необхідних документів, у тому числі фінансових. Нездатність повною мірою співпрацювати зі слідством буде вважатися достатньою підставою для Фонду ООН у галузі народонаселення розірвати контракт з постачальником та відсторонити і зняти його зі списку зареєстрованих Фондом постачальників.

Конфіденційна гаряча лінія по боротьбі з шахрайством доступна для всіх учасників конкурсних торгів, про підозрілі та шахрайські дії має бути повідомлено через UNFPAInvestigationHotline.

X. Політика нульової толерантності

Фонд ООН у галузі народонаселення прийняв політику нульової толерантності щодо подарунків та знаків вдячності. Таким чином, прохання до постачальників не надсилати дарунки або проявляти інші знаки вдячності співробітникам Фонду ООН у галузі народонаселення. Детальніше з цими правилами можна ознайомитися тут: ZeroTolerancePolicy.

XI. Опротестування процесу подання пропозицій

Претенденти, які вважають, що до них були вчинені несправедливі дії під час процесу подання, оцінки пропозицій або присудження контракту можуть подати скаргу керівнику програми UNFPA Олесі Компанієць на електронну пошту: kompaniiets@unfpa.org. У разі незадоволення відповіддю, наданою керівником підрозділу UNFPA, претендент може звернутися до Голови Відділу закупівель Фонду ООН у галузі народонаселення procurement@unfpa.org.

XII. Зауваження

У разі неможливості доступу до будь-яких посилань у цьому запиті на подання пропозицій, претенденти можуть звернутися до співробітника Відділу закупівлі для отримання версії в форматі PDF.

БЛАНК ЦІНОВОЇ ПРОПОЗИЦІЇ[1]

 

Найменування претендента:

 

 

Дата подання:

Click here to enter a date.

 

Номер запиту:

UNFPA/UKR/RFQ/22/12

 

Валюта:

UAH

 

Термін дії цінової пропозиції:

(пропозиція має бути чинною протягом щонайменше 3 місяців після кінцевого строку надсилання пропозицій)

Пропозиції надаються без урахування ПДВ оскільки Фонд ООН у галузі народонаселення звільнено від сплати ПДВ

 

Пункт

Опис

СУМА, грн. без ПДВ

 

1

Результат роботи №1: У співпраці з експерткою(-ам), яку надає UNFPA, розроблена структура курсу та сценарії навчальних відео, затверджені UNFPA Україна;

 

 

2

Результат роботи №2: Всі відеоролики, які є необхідними складовими онлайн курсу, відзняті у професійній студії;

 

 

3

Результат роботи №3: Забезпечено пост-продакшн відзнятих відео (монтаж та обробка відео; об’єднання відео в загальний курс; додавання тестових матеріалів; адаптація відео під вимоги платформи) – відео фіналізовані та готові для завантаження на онлайн платформу Дипломатичної академії України.

 

 

4

Результат роботи №4: Після узгодження зі сторони UNFPA Україна всіх матеріалів остаточний варіант курсу запущений на платформі.

 

 

6

Інші витрати (якщо доцільно)

 

 

 

Загальна СУМА, грн. без ПДВ

 

 

Додаткова інформація

 

 

 

 

 

             

Коментарі:

 

 

Цим засвідчую, що вище вказана компанія, яку я уповноважений представляти, переглянула Запит на Подання Пропозицій RFQ Nº UNFPA/UKR/RFQ/22/12 [РОЗРОБКА ТА РОЗМІЩЕННЯ ОНЛАЙН КУРСУ З ГЕНДЕРНОЇ РІВНОСТІ ДЛЯ ДИПЛОМАТИЧНОЇ АКАДЕМІЇ УКРАЇНИ В РАМКАХ ПРОГРАМИ WE ACT: ДІЄМО ЗАДЛЯ ЖІНОК ТА ЇХНІХ МОЖЛИВОСТЕ],у тому числі всі додатки, зміни в документі (якщо такі мають місце) та відповіді Фонду ООН у галузі народонаселення на уточнювальні питання з боку потенційного постачальника. Також, компанія приймає Загальні умови договору Фонду ООН у галузі народонаселення та буде дотримуватися цієї цінової пропозиції до моменту закінчення терміну дії останньої.

 

 

Click here to enter a date.

 

Ім’я, прізвище та посада

Дата та місце

 

[1] Учасники конкурсу можуть додавати рядки та змінювати найменування витрат на свій розсуд, відповідно до запропонованого методу виконання замовлення.

 

Додаток I:

Загальні умови договору:

De Minimis Contracts

 

 

Цей запит на подання пропозицій підпадає під дію Загальних умов договору Фонду ООН у галузі народонаселення: De Minimis Contracts, який можна знайти тут: English, Spanish і French