You are here

Категорія товарів: Медичні складські та транспортні послуги в Україні

 

Дата REOI: 19 травня 2022 року

 

Кінцевий термін отримання EOI: 02 червня 2022 року (15.00 за київським часом)

 

Посилання: EOI/ Медичні складські та транспортні послуги в Україні /2022

 

Адреса: ua-procurement@unfpa.org

 

Опис вимог:

 

Фонд Народонаселення ООН запрошує правомочних постачальників висловити зацікавленість (EOI) щодо надання повного спектру складських та транспортних послуг, описаних нижче. Зверніть увагу, що постачальникам пропонується подати відповіді для будь-якого запитаного розташування або маршруту, і вони не зобов'язані вказувати всі розташування.

 

Вимоги до зберігання: Здатність зберігати медичні вироби та працювати з ними відповідно до вимог ВООЗ щодо належної практики зберігання та розподілу медичних виробів; включаючи управління товарами холодового температурного режиму (2-8 градусів за Цельсієм) та контрольованими речовинами. Будь ласка, надайте докладну інформацію про площу (м3) складського приміщення та про те, чи має об'єкт сертифікат GDP та сертифікацію для зберігання контрольованих речовин від уряду України.

 

Місця зберігання: Львів

 

Вимоги до транспортування: Можливість транспортування медичних виробів відповідно до вимог ВООЗ щодо належної практики зберігання та розподілу медичних виробів; у тому числі транспортування із збереженням холодного температурного режиму (2-8 градусів за Цельсієм). Будь ласка, вкажіть вантажопідйомність та кількість вантажівок, а також наявність у компанії ліцензії GDP та сертифікації від уряду України.

 

Маршрути перевезення:

1. Львів – Київ

2. Львів – Одеса

3. Львів Дніпро

4. Львів — Кропивницький  

 

Процедура подання EOI:

 

Зацікавленим постачальникам пропонується заповнити додану форму (додаток 1) та повернути її до UNFPA електронною поштою на адресу ua-procurement@unfpa.org раніше або у зазначений термін.

 

Примітки:

 

(a)     Ціни на цьому етапі зазначати не потрібно. Фонд Народонаселення ООН має намір ідентифікувати постачальників, зацікавлених у участі в майбутніх тендерах.

 

(b)     На цьому етапі Фонд Народонаселення ООН не буде розглядати запити про відповідність послуг постачальників.

 

(c)     Цей EOI не є тендером. Фонд Народонаселення ООН залишає за собою право змінювати або скасовувати вимоги у будь-який час під час EOI та/або процесу подання заявок. Фонд Народонаселення ООН також залишає за собою право вимагати дотримання додаткових умов під час випуску остаточного тендерного документа. Надсилання відповіді на EOI не гарантує автоматично отримання запиту під час проведення наступного тендеру. 

ІНСТРУКЦІЯ ДЛЯ ЕЛЕКТРОННОГО ПОДАННЯ

 

  1. Учасники EOI повинні зробити чітке посилання на конкретний номер ЕОІ у темі листа відповідно до інструкцій, інакше пропозиції можуть бути пропущені. Чітко вказати у полі теми: EOI Медичні складські та транспортні послуги в Україні 2007, назва компанії.

 

  1. Відповіді, отримані на поштову скриньку ua-procurement@unfpa.org, не розголошуються та не будуть відкриватися до запланованої дати відкриття.

 

3. Електронна лист не має перевищувати 20 МБ. Автоматично згенерована відповідь буде надісла у відповідь на електронні листи, отримані на електронну скриньку ua-procurement@unfpa.org.

 

 

Додаток 1

 

Форма вираження зацікавленності

 

Опис

Відповідь Постачальника

Назва Постачальника

 

Імя контактної особи постачальника

 

Посада контактної особи

 

Email контактної особи

 

Чи зможе постачальник надати складські послуги у зазначему місті?

Будь ласка, додайте:

-           Розташування

- сертифікат GDP (так/ні)

- Сертифікат на роботу з контрольованими речовинами (так/ні)

- Площа (м3) та кількість паллет – загальний склад (без терморежиму)

- Площа (м3) та кількість паллет - 2-8 Цельсія

 

Чи зможе постачальник надати транспортні послуги за будь-яким із зазначених маршрутів?

Будь ласка, додайте:

- Маршрут(и)

- сертифікат GDP (так/ні)

- Сертифікат на роботу з контрольованими речовинами (так/ні)

- Кількість наявних вантажівок та розмір - загальний вантаж

- Кількість наявних вантажівок і розмір - 2-8 Цельсія

 

Чи є області, куди постачальник не може транспортувати вантажі?