You are here

Цей запит відкритий для всіх юридично зареєстрованих компаній в Україні, які можуть надавати належні послуги та володіють правоздатністю постачати/виконувати дані послуги в Україні, або через уповноважених представників.

 

Про UNFPA

              UNFPA, Фонд ООН у галузі народонаселення, є міжнародною агенцію з розвитку, метою котрої є забезпечення і існування такого світу, в якому кожна вагітність бажана, кожні пологи безпечні та кожна молода людина може реалізувати свій потенціал.

              UNFPA є провідною установою ООН, яка сприяє реалізації права кожної жінки, чоловіка та дитини на здорове життя та рівні можливості. Для отримання більш детальної інформації щодо діяльності Фонду, звертайтеся, будь-ласка, до веб-сайту: UNFPA about us.

 

І. Технічне завдання (ТЗ)

  1. ПЕРЕДУМОВИ ТА ОПИС ПРОГРАМИ

Насильство є одним з найбільших порушень прав людини у світі. Воно не знає ніяких соціальних, економічних чи національних кордонів. Гендерно зумовлене насильство підриває здоров'я, гідність, безпеку та автономію своїх жертв, але воно залишається прихованим через культуру мовчання. Воно негативно впливає на сексуальне та репродуктивне здоров'я постраждалих.

У межах своєї програми із запобігання та протидії домашньому та гендерно зумовленому насильству з 2015 року UNFPA розпочав національну інформаційно-просвітницьку кампанію «Розірви коло». Головний меседж кампанії «Розірви коло – насильство не є нормою». Усі активності працюють на досягнення таких завдань:

  • поширити інформацію про доступні сервіси та послуги для постраждалих;
  • підвищити рівень розпізнавання насильства;
  • сформувати нетерпимість до будь-яких проявів насильства у населення;
  • розповісти як діяти у випадку ситуації насильства у ролі свідка чи/і постраждалого(-ї) та закликати до активних дій у цих випадках.

Для ефективного досягнення цих чотирьох завдань UNFPA Україна спільно з Міністерством внутрішніх справ України (далі – МВС) розробляють перший в Україні мобільний додаток (далі – МД) для осіб, які постраждали від домашнього насильства, або можуть потрапити в таку ситуацію.

 

Мета

UNFPA Україна запрошує постачальників послуг, які мають успішний досвід роботи у плануванні та проведенні комунікаційних кампаній, зокрема, у просуванні мобільних додатків. Із постачальником буде укладено короткостроковий договір. Обраний постачальник послуг працюватиме під керівництвом спеціалістки з питань комунікації та адвокації UNFPA Україна. Партнером у створенні мобільного додатку і кінцевим бенефіціаром є МВС.

Загальні відомості про мобільний додаток

Розроблений мобільний додаток буде введено в експлуатацію 28 лютого 2022 року.

Мобільний додаток складатиметься з двох частин:

- відкрита частина – жіночий календар графіку овуляції/менструації;

- прихована частина – інформація про домашнє насильство, можливість звернення за допомогою до поліції у випадку домашнього насильства (з можливістю виклику поліції та визначення геолокації постраждалої особи).

 

Застосунок міститиме вбудований функціонал виклику допомоги та відповідатиме такому призначенню:

1) Звернення за допомогою у випадку домашнього насильства:

  • можливість відправляти сигнал про потребу в допомозі на пульт диспетчера (офіцера поліції чергової частини служби 102);
  • отримання інформації про місцезнаходження найближчих відділів поліції та інших суб’єктів, задіяних до запобігання та протидії домашньому насильству (соціальні служби, лікарні) на мапі;
  • отримання контактів служб допомоги відповідно до геолокації.

2) Надання корисної інформації про домашнє насильство:

  • план безпеки для постраждалих та план дій для свідків;
  • тест для перевірки стосунків щодо наявності насильства;
  • інформація про види та ознаки насильства.

Цільова аудиторія МД – жінки, які користуються мобільними телефонами та технічні характеристики яких дозволяють завантажувати та користуватися мобільними додатками.

Платформи: iOS та Android.

 

II. Методологія

 

Обсяг роботи

Очікується, що обраний постачальник послуг:

  • підготує стратегію і план реалізації просування описаного мобільного додатку на період з 28 лютого 2022 року до 31 грудня 2024 року.
  • реалізує рекламний запуск мобільного додатку для залучення користувачів у період з 28 лютого 2022 року до 18 березня 2022 року.

Стратегія просування повинна містити:

1. Сформульовані та описані очікувані результати (за системою SMART) та детально сформульовані цільові групи (із зазначенням співвідношень ЦА та запропонованих форматів та інструментів комунікацій).

2. Стратегію комунікації з цільовою аудиторією кампанії.

3. План реалізації кампанії, який повинен містити детально описані інструменти, месседжі, сценарії тощо. Усі запропоновані активності в межах плану реалізації мають бути поділені за такими періодами: 1) 28 лютого 2022 року – 18 березня 2022 року; 2) 18 березня 2022 року до 31 грудня 2024 року. План реалізації має також містити орієнтовні бюджети (вартості реалізації кожної запропонованої активності).

Вибір каналів і відповідних інструментів слід планувати з урахуванням цільової аудиторії, особливостей призначення та прихованого функціоналу мобільного додатку. Інструменти можуть включати як підходи прямої реклами, так і нативного способу передачі інформації.

3. Систему для моніторингу та оцінки ефективності.

ВАЖЛИВО: додаток необхідно просувати так, щоб повідомити ЦАінок) про прихований функціонал застосунку, але при цьому, щоб якнайменша кількість кривдників дізнавалися про прихований функціонал.
 

Стратегія просування мобільного додатку має відповідати таким цілям:

 

Дати

Ціль

Виконавець підготовленої стратегії

1

28 лютого-1 березня 2022 року

Розробка концепції та авторський нагляд над проведенням події запуску МД

Івент-агенція під наглядом обраного підрядника

2

28 лютого 2022 року до 18 березня 2022 року

4000 користувачів до 18 березня 2022 року

Обраний підрядник працює під керівництвом UNFPA та МВС

3

18 березня 2022 рік – 31 грудня 2024 рік

100 тис користувачів до 31 грудня 2024 року

МВС України

*обраний підрядник реалізовуватиме тільки першу частину (запуск мобільного додатку) у вказаний період – 28 лютого 2022 року – 18 березня 2022 року.  

Очікувані продукти та часові рамки

Опис отриманих послуг

Дати прийняття послуг

1

Підготовлена стратегія просування мобільного додатку

До 21 березня 2022 року

2

Інформаційна підтримка запуску мобільного додатку, що затверджена в межах розробленої стратегії

28 лютого 2022 р. – 18 березня 2022 р.

 

 

 

Оплата

 

Очікувані матеріали

Умови оплати та часові рамки

1

Розроблений і затверджений план просування і запуску мобільного додатку разом із супровідними фінальними додатками на період до 18 березня 2022 року

20% вартості контракту після затвердження замовником не пізніше 22 лютого 2022 року

2

Інформаційна підтримка запуску мобільного додатку, що затверджена в межах розробленого плану із метою залучення вказаної кількості користувачів (28 лютого 2022 р. – 18 березня 2022 р.). Звіт про виконану роботу

50% вартості контракту після затвердження замовником не пізніше 21 березня 2022 року

3

Розроблена і завтерджена стратегія та усі супроводжуючі документи на промо МД на період до 2024 року

30% вартості контракту після затвердження замовником не пізніше 23 березня 2022 року

 

Інтелектуальна власність

Уся інформація, що відноситься до цього проєкту (документальна, візуальна, цифрова, кібер, проектна документація тощо), і з якою постачальник може вступити в контакт при виконанні своїх обов'язків відповідно до цього завдання, залишається власністю Фонду ООН у галузі народонаселення, який має виняткові права на їх використання. За винятком цілей даного завдання, інформація не повинна бути розкрита громадськості або використовуватися в будь-якому виді без письмового дозволу Фонду ООН у галузі народонаселення відповідно до національних і міжнародних законів про авторські права.

 

Вимоги щодо кваліфікації

UNFPA шукає постачальника послуг із перевіреним досвідом у плануванні та проведенні комунікаційних кампаній.

Потенційний постачальник послуг повинен:

 

- бути резидентом або мати юридичне представництво в Україні з відповідною офіційною реєстрацією;

- працювати в сфері комунікацій щонайменше 3 роки;

- мати досвід у галузі досліджень і розробок публічних інформаційних та комунікаційних кампаній, досвід у розробці та реалізації промо кампаній із просування мобільних додатків буде перевагою;

- демонструвати здатність дотримуватися часових рамок, працювати під тиском та вимірювати результати;

- володіти українською, російською та англійською мовами.

 

Перевагою буде попередній досвід роботи з агенціями системи ООН.

 

Питання

              Питання або запити на додаткові роз'яснення можна задати під час організаційної зустрічі, яка відбудеться 21 січня 2022 року об 11.00 через конференцію Google Meet (посилання на засідання конференції буде надано пізніше).

 У разі вашої участі в організаційній зустрічі ми просимо надіслати підтвердження з такою інформацією: назва компанії, список представників компанії, які планують бути присутніми, зазначити їх електрону пошту, контактній особі ЮНФПА до 11:00 за київським часом, 20 січня 2022 року.

Контактна особа:

 Ніна Багаєва  

Електронна адреса:

bagayeva@unfpa.org

   

 

Якщо ви не можете взяти участь у дискусії, надішліть свої запитання та запити контактній особі UNFPA (див. Контакти у таблиці вище).

 

На питання буде надіслано відповідь в письмовій формі. Відповіді будуть розіслані серед усіх зацікавлених сторін якнайшвидше.

Кінцевий термін подання питань – 24 січня, 2022, 17:00 за київським часом.

 

 

ІІІ. Зміст пропозиції

 

              Пропозиції мають надсилатися електронною поштою, за можливістю, одним повідомленням, залежно від розміру файлу та мають вміщувати:

 

а) Технічна пропозиція повинна містити інформацію, яка б забезпечувала докази для оцінки пропозиції відповідно до критеріїв, а також інформацію про юридичну особу. Технічна пропозиція має бути подана в електронному вигляді на пошту, визначену у розділі IV.

б) Подану виключно згідно відповідного бланку цінову пропозицію.

в) Мова пропозиції англійська або українська.

г) Технічна та цінова пропозиція мають бути надіслані окремими файлами та бути підписані відповідним керівником компанії та надіслані у форматі PDF.

 

 

IV. Інструкції щодо подання пропозицій

              Пропозиції мають бути підготовлені згідно Розділу III і IV разом з відповідно заповненим і підписаним бланком цінової пропозиції, надіслані до контактної особи тільки на вказану електронну пошту не пізніше ніж: середа, 2 лютого 2022, 17:00 за Київським часом. Пропозиції надіслані на будь-яку іншу електронну пошту не будуть прийняті до розгляду.

Контактна особа:

Ірина Богун

Електронна адреса:

ua-procurement@unfpa.org

 

Зверніть увагу на наступні інструкції щодо електронного подання:

- Тема повідомлення має включати таке посилання: RFQ Nº UNFPA/UKR/RFQ/22/04. Пропозиції, що містять невірно вказану тему повідомлення можуть бути пропущені адміністратором та, таким чином, не потрапити до розгляду.

- Загальний обсяг повідомлення, що надсилається не має перевищувати 20 MB (у тому числі, сам лист, надані додатки та заголовки). При великих розмірах файлу з технічним описом, останні мають надсилатися окремо перед кінцевим строком подання пропозицій.

V. Оцінка пропозицій

Спеціалізована оціночна комісія буде проводити оцінку пропозицій у два етапи. Технічні пропозиції будуть розглянуті на відповідність вимогам до порівняння цінових пропозицій.

Teхнічна оцінка (максимально 100 балів)

              Технічні пропозиції будуть оцінені згідно з умовами, вказаними в розділі про вимоги до надання послуг/ Розділ I Технічного завдання, та відповідно до критерій оцінки, що подані нижче.

Критерії

[A] Максимальна кількість балів

[B]

Отримані бали

[C]

Вага (%)

[B] x [C] = [D]

Загальна кількість балів

План реалізації інформаційної підтримки запуску мобільного додатку з метою залучення вказаної кількості користувачів у період із 28 лютого 2022 р. до 14 березня 2022 р.

100

 

30%

 

Досвід роботи у просуванні мобільних додатків (опис кейсів із результатами)

100

 

20%

 

Специфічний досвід кампанії:

  • список попередніх клієнтів;
  • приклади раніше проведених комунікаційних кампаній із результатами;
  • опис складу команди, яка працюватиме над завданням.

100

 

20%

 

Відповідність заявленого робочого плану та методології технічному завданню

100

 

20%

 

Якість підготовки матеріалів поданої на конкурс пропозиції

100

 

5%

 

Підтверджений досвід роботи із міжнародними організаціями

100

 

5%

 

Загальна сума

600

 

100%

 

 

 

Дана шкала балів буде використана для забезпечення об’єктивності оцінки:

Рівень, який відповідає вимогам Технічного завдання, що базується на фактичних даних, включених в пропозицію

Бали зі 100

Значно перевищує вимоги

90 – 100

Перевищує вимоги

80 – 89

Відповідає вимогам

70 – 79

Не відповідає вимогам

0- 69

 

Цінові пропозиції будуть оцінені тільки від тих постачальників, чиї технічні пропозиції набрали мінімальну кількість балів – 70 після технічної оцінки.

 

 

Фінансова оцінка (100 балів максимально)

              Цінові пропозиції будуть оцінені на основі відповідності до вимог форми цінової пропозиції. Максимальна кількість балів для цінової пропозиції – 100, будуть передані найменшій сумарній ціні на основі спеціальної формули наданої у Технічному завданні. Усі інші цінові пропозиції отримають бали у зворотній пропорції згідно такої формули:

Фінансова оцінка =

Найнижча подана ціна ($)

X 100 (Максимальна кількість балів)

Цінова пропозиція, яка оцінюється ($)

 

Загальний бал

                                        Сумарна оцінка для кожної пропозиції буде середньозваженою сумою оцінки за технічну та фінансову пропозиції. Максимальна сума балів - 100 балів.

Загальний бал =70% Технічної оцінки + 30% Фінансової оцінки

 

 

VI. Визначення переможця

              Договір на термін до 25 березня 2022 року між UNFPA та постачальником буде укладено з тим претендентом, чия пропозиція отримає найвищий загальний бал.

VII. Право на зміну вимог під час прийняття рішень

                 Фонд ООН у галузі народонаселення залишає за собою право збільшувати або зменшувати на 20% обсяг замовлення наданого в цьому запиті на подання пропозицій, без зміни ціни за одиницю товару або інших умов.

VIII. Умови оплати

Оплата здійснюється відповідно до отримання Замовником перелічених вище продуктів (результатів роботи), а також на основі наданого повного пакету супровідної платіжної документації.

Оплата здійснюється у валюті: українських гривнях. У випадку використання двох валют, курсом обміну вважається операційний курс Організації Об'єднаних Націй в той день, в який Фонд ООН у галузі народонаселення повідомляє про здійснення цих платежів (веб: www.treasury.un.org).

              Терміни оплати складають 30 днів після отримання товаросупровідних документів, рахунків-фактур та іншої документації, що вимагається договором.

IX. Шахрайство і корупція

Фонд ООН у галузі народонаселення прагне запобігати, виявляти та вживати дій проти всіх випадків шахрайства щодо Фонду ООН у галузі народонаселення та третіх сторін, які беруть участь у діяльності Фонду ООН у галузі народонаселення. З політикою Фонду ООН у галузі народонаселення щодо шахрайства та корупції можна ознайомитися тут: FraudPolicy. Подання пропозицій учасником передбачає, що останній ознайомлений з даними правилами.

              У разі та за потреби, постачальники, їх дочірні підприємства, агенти, посередники і керівники мають співпрацювати з Управлінням з аудиту та нагляду Фонду ООН у галузі народонаселення, а також з будь-яким іншим уповноваженим з нагляду, який призначений Виконавчим Директором та Радником з етики Фонду ООН у галузі народонаселення. Таке співробітництво включає, але не обмежується, наступне: доступ до всіх працівників, представників, агентів та уповноважених осіб постачальника; надання всіх необхідних документів, у тому числі фінансових. Нездатність повною мірою співпрацювати зі слідством буде вважатися достатньою підставою для Фонду ООН у галузі народонаселення розірвати контракт з постачальником, та відсторонити і зняти його зі списку зареєстрованих Фондом постачальників.

Конфіденційна гаряча лінія по боротьбі з шахрайством доступна для всіх учасників конкурсних торгів, про підозрілі та шахрайські дії має бути повідомлено через UNFPAInvestigationHotline.

X. Політика нульової толерантності

Фонд ООН у галузі народонаселення ООН прийняв політику нульової толерантності щодо подарунків та знаків вдячності. Таким чином, прохання до постачальників не надсилати дарунки або проявляти інші знаки вдячності співробітникам Фонду ООН у галузі народонаселення. Детальніше з цими правилами можна ознайомитися тут: ZeroTolerancePolicy.

XI. Опротестування процесу подання пропозицій

Претенденти, які вважають, що до них були вчинені несправедливі дії під час процесу подання, оцінки пропозицій або присудження контракту можуть подати скаргу керівнику програми ЮНФПА Олесі Компанієць на електронну пошту: kompaniiets@unfpa.org. У разі незадоволення відповіддю, наданою керівником підрозділу ЮНФПА, претендент може звернутися до Голови Відділу закупівель Фонду ООН у галузі народонаселення procurement@unfpa.org.

XII. Зауваження

                 У разі неможливості доступу до будь-яких посилань у цьому запиті на подання пропозицій, претенденти можуть звернутися до співробітника Відділу закупівлі для отримання версії в форматі PDF.

 

 

 

БЛАНК ЦІНОВОЇ ПРОПОЗИЦІЇ

Найменування претендента:

 

 

Дата подання:

 

Номер запиту:

RFQNº UNFPA/UKR/RFQ/22/04

 

Валюта:

UAH

 

Термін дії цінової пропозиції:

(пропозиція має бути чинною протягом щонайменше 3 місяців після кінцевого строку надсилання пропозицій)

Пропозиції надаються без урахування ПДВ оскільки Фонд ООН у галузі народонаселення звільнено від сплати ПДВ

 

 

Бланк цінової пропозиції

Опис

Кількість співробітників

Погодинна оплата

Кількість годин роботи

Загалом

  • Гонорари працівникам

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Загальна сума гонорару

UAH

  • Інші витрати

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Загальна сума інших витрат

UAH

Загальна сума контракту, без ПДВ

 (гонорари працівникам+ інші витрати)

UAH

 

Цим засвідчую, що вище вказана компанія, яку я уповноважений представляти, переглянула Запит на Подання Пропозицій RFQNº UNFPA/UKR/RFQ/22/04 (СТВОРЕННЯ СТРАТЕГІЇ ПРОСУВАННЯ ТА ІНФОРМАЦІЙНА ПІДТРИМКА ЗАПУСКУ МОБІЛЬНОГО ДОДАТКУ НА ТЕМУ ДОМАШНЬОГО НАСИЛЬСТВА) у тому числі всі додатки, зміни в документі (якщо такі мають місце) та відповіді Фонду ООН у галузі народонаселення на уточнювальні питання з боку потенційного постачальника. Також, компанія приймає Загальні умови договору Фонду ООН у галузі народонаселення та буде дотримуватися цієї цінової пропозиції до моменту закінчення терміну дії останньої.

 

 

Ім’я, прізвище та посада

Дата та місце

 

 

Додаток I:

Загальні умови договору:

De Minimis Contracts

Цей запит на подання пропозицій підпадає під дію Загальних умов договору Фонду ООН у галузі народонаселення: De Minimis Contracts, який можна знайти тут: English, Spanish and French.