You are here

 

Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) запрошує Вас надати цінову пропозицію на закупівлю:

 

Номер

Найменування 

Опис товару

Одиниця виміру

Кількість 

1

Футболки поло з логотипом UNFPA

Біла футболка Поло із комірцем. 

Вишитий логотип UNFPA зліва. Розмір вишивки 8х4 см. Розмірна сітка від S до 3XL.

 

шт

50

2

Поясні сумки з логотипами UNFPA і 4HH

темно-синя із цупкого матеріалу поясна сумка на регульованому паску. Нанесення способом вишивки 2 логотипів: на сумку біле лого ЮФНПА, на застібку - кольорову лого Щастя у 4 руки (3 кольори)

шт

150

3

Фірмові стипси UNFPA для персоналу

2см ширина, цупка тканина чорного кольору із нанесенням білим, оранжевим та блакитним. Довжина стрічки:90 см. Із кріпленням - ретрактором. Нанесення логотипу UNFPA та адерси вебсайту: ukraine.unfpa.org

шт

50

4

Парасольки з логотипом UNFPA

Малі напівавтоматичні або автоматичні парасолі синього і оранжевого кольорів (по 50 шт кожного). Нанесення логотипу білим кольором на синю та чорним на оранжневу парасолю: https://www.instagram.com/p/B1eAzQfh2dH/?utm_source=ig_web_copy_link

шт

100

5

Термоси

 Термоси.  Бажані кольори: оранжевий, чорний, сірий, графітовий, метал, білий, прозорий, синій. Нанесення лого ЮФНПА та адреси сайту залежно від пропонованого термосу. Кожен термос повинен бути увакований в коробку.

шт

80

6

Пляшки для води

Пляшка для води із нанесення логотипу ЮФНПА та сайту (колір нанесення залежатиме від запропонованої пляшки). Бажані кольори: оранжевий, чорний, сірий, графітовий, метал, білий, прозорий, синій.  Пляшка має виглядати гарно і бути якісною. Обов'язково на пляжці має бути кріплення (шнурок). Можливі варіанти із різних матеріалів. Приклади: 1) https://www.instagram.com/p/CSXQ6mDj6jZ/?utm_source=ig_web_copy_link

шт

150

7

Розмальовка для дітей

 Друк розмальовок для дітей. Обкладинка – повноколір із матовою припресовною із 2 сторін. Внутрішній блок – 12 сторінок чб.

шт

500

8

Футболка superdad для батьків і дітей

Футболка чоловіча (розмірна сітка від M до XXL) із кольоровий нанесенням а4 формату. 50 шт.

Футболка дитяча для немовлят (розмірна сітка від 0 до 5 років) унісекс із кольоровий нанесенням.50 шт.

шт

100

9

Щорічна записна книжка під брендом UNFPA

Блокнот для записів із «шкіряною» обкладинкою оранжевого, чорного, темно-синього або коричневого кольору. Внутрішній блок – the InkMe.

шт

80

10

Керамічні чашки з логотипом UNFPA

чорна матова керамічна чашка із нанесення логотипу білим кольором. Всередині чашка оранжева

шт

100

11

 Чорні маски з білим логотипом UNFPA

Маски захисні тканинні із якісним нанесення логотипу ЮФНПА (3 кольори).

шт

200

12

Еко-ручки

Еко-ручки оранжеві. Паста синього кольору.

Шт

200

 

 

У комерційній пропозиції потрібно вказати терміни виготовлення і доставки товару.

Виробництво та доставка мають бути виконані до 02 грудня 2021.

 

Цей Запит на подання пропозицій є відкритим для всіх юридично зареєстрованих компаній, які можуть надати потрібну продукцію та мають можливість доставити в країну, або через уповноваженого представника.

 

 

 

 

  1. Про Фонд ООН у галузі населення

Фонд ООН у галузі народонаселення є міжнародною агенцію з розвитку, метою якої є забезпечення та існування такого світу, в якому кожна вагітність бажана, кожні пологи безпечні та кожна молода людина може реалізувати свій потенціал.  

Фонд ООН у галузі народонаселення є провідною установою ООН, яка сприяє реалізації права кожної жінки, чоловіка та дитини на здорове життя та рівні можливості. Для отримання більш детальної інформації щодо діяльності Фонду, звертайтеся, будь-ласка, до веб-сайту: UNFPA about us.

 

  1. Питання

Питання або запити щодо подальшого роз’яснення надсилаються за наведеними нижче контактними даними:

 

Ім’я контактної особи Фонду:

Альона Зубченко

Електронна пошта контактної особи

zubchenko@unfpa.org

 

Кінцевий термін розміщення питань - середа, 10 листопада 2021 року о 10:00 за київським часом. На запитання відповідатимуть у письмовій формі якнайшвидше після цього строку.

 

  1. Зміст пропозиції

Пропозиції мають надсилатися електронною поштою, за можливостю, одним повідомленням, залежно від розміру файлу та мають містити: 

 

  1. Подану згідно відповідного бланку цінову пропозицію, що містить найменування та опис товару, а також термін поставки з моменту підтвердження замовлення.
  2. Мова пропозиції англійська або українська.
  3. Цінова пропозиція має бути підписана відповідним керівником компанії та надіслані у форматі PDF.

 

  1. Інструкції щодо подання пропозицій

Пропозиції мають бути підготовлені згідно Розділу IV разом з відповідно заповненим і підписаним бланком цінової пропозиції, надіслані контактній особі тільки на вказану електронну пошту не пізніше ніж: понеділок, 15 листопада 2021 року, 17:00 за київським часом.

 

Ім’я контактної особи Фонду:

Ірина Богун

Електронна пошта:

ua-procurement@unfpa.org

 

Зверніть увагу на наступні інструкції щодо електронного подання:

- Тема повідомлення має включати таке посилання: RFQ Nº UNFPA/UKR/RFQ/21/35. Пропозиції, що містять невірно вказану тему повідомлення можуть бути пропущені адміністратором та, таким чином, не потрапити до розгляду.

- Загальний обсяг повідомлення, що надсилається не має перевищувати 20 MB (у тому числі, сам лист, надані додатки та заголовки). При великих розмірах файлу з технічним описом, останні мають надсилатися окремо перед кінцевим строком подання пропозицій.

 

  1. Оцінка пропозицій

Пропозиції будуть оцінені на основі відповідності технічним умовам та вартості кожного з товарів окремо (цінова пропозиція).

 

  1. Визначення переможця

Договір на термін до 31 грудня 2021 між Фондом ООН у галузі народонаселення та постачальником буде укладено з тим претендентом, чия цінова пропозиція виявиться найменшою та буде відповідати вимогам документації конкурсних торгів.

 

  1. Право на змінення вимог під час прийняття рішень

Фонд ООН у галузі народонаселення залишає за собою право збільшувати або зменшувати на 20% обсяг замовлення наданого в цьому запиті на подання пропозицій, без зміни ціни за одиницю товару або інших умов.

 

  1. Умови оплати

Умови оплати Фонду ООН у галузі народонаселення складають 30 днів після отримання товаросупровідних документів, рахунків-фактур та іншої документації, що вимагається договором.

 

  1. Шахрайство та корупція

Фонд ООН у галузі народонаселення   прагне запобігати, виявляти та вживати дій проти всіх випадків шахрайства щодо Фонду ООН у галузі народонаселення та третіх сторін, які беруть участь у діяльності Фонду ООН у галузі народонаселення. З політикою Фонду ООН у галузі народонаселення щодо шахрайства та корупції можна ознайомитися тут: FraudPolicy. Подання пропозицій учасником передбачає, що останній ознайомлений з даними правилами.

 

У разі та за потреби, постачальники, їх дочірні підприємства, агенти, посередники і керівники мають співпрацювати з Управлінням з аудиту та нагляду Фонду ООН у галузі народонаселення, а також з будь-яким іншим уповноваженим з нагляду, який призначений Виконавчим Директором та Радником з етики Фонду ООН у галузі народонаселення. Таке співробітництво включає, але не обмежується, наступне: доступ до всіх працівників, представників, агентів та уповноважених осіб постачальника; надання всіх необхідних документів, у тому числі фінансових. Нездатність повною мірою співпрацювати зі слідством буде вважатися достатньою підставою для Фонду ООН у галузі народонаселення розірвати контракт з постачальником, та відсторонити і зняти його зі списку зареєстрованих Фондом постачальників.

 

Конфіденційна гаряча лінія по боротьбі з шахрайством доступна для всіх учасників конкурсних торгів, про підозрілі та шахрайські дії має бути повідомлено через UNFPAInvestigationHotline.

 

  1. Політика нульової толерантності

Фонд ООН у галузі народонаселення прийняв політику нульової толерантності щодо подарунків та знаків вдячності. Таким чином, прохання до постачальників не надсилати дарунки або проявляти інші знаки вдячності співробітникам Фонду ООН у галузі народонаселення. Детальніше з цими правилами можна ознайомитися тут: ZeroTolerancePolicy.

 

  1. Опротестування процесу подання пропозицій

Претенденти, які вважають, що до них були вчинені несправедливі дії під час процесу подання, оцінки пропозицій або присудження контракту можуть подати скаргу керівнику програми UNFPA Олесі Компанієць на електронну пошту: kompaniiets@unfpa.org. У разі незадоволення відповіддю, наданою керівником підрозділу UNFPA,  претендент може звернутися до Голови Відділу закупівель Фонду ООН у галузі народонаселення електронною поштою procurement@unfpa.org.

 

  1. Зауваження

У разі неможливості доступу до будь-яких посилань у цьому запиті на подання пропозицій, претенденти можуть звернутися до співробітника Відділу закупівлі для отримання версії в форматі PDF.

 

 

 

БЛАНК ЦІНОВОЇ ПРОПОЗИЦІЇ

 

Найменування претендента:

 

Дата подання:

Click here to enter a date.

Номер запиту:

UNFPA/UKR/RFQ/21/35

Валюта запиту:

гривня

Термін дії цінової пропозиції:

(Пропозиція має бути чинною протягом щонайменше 2 місяця після кінцевого строку надсилання пропозицій.)

 

Пропозиції надаються без урахування ПДВ оскільки Фонд ООН у галузі народонаселення звільнено від сплати ПДВ

 

Бланк цінової пропозиції

                                                                                

Номер

Найменування 

Опис товару

Одиниця виміру

Кількість 

Ціна, без ПДВ

Загалом
(гривня), без ПДВ

1

Футболки поло з логотипом UNFPA

Біла футболка Поло із комірцем. 

Вишитий логотип UNFPA зліва. Розмір вишивки 8х4 см. Розмірна сітка від S до 3XL.

 

шт

50

 

 

2

Поясні сумки з логотипами UNFPA і 4HH

темно-синя із цупкого матеріалу поясна сумка на регульованому паску. Нанесення способом вишивки 2 логотипів: на сумку біле лого ЮФНПА, на застібку - кольорову лого Щастя у 4 руки (3 кольори)

шт

150

 

 

3

Фірмові стипси UNFPA для персоналу

2см ширина, цупка тканина чорного кольору із нанесенням білим, оранжевим та блакитним. Довжина стрічки:90 см. Із кріпленням - ретрактором. Нанесення логотипу UNFPA та адерси вебсайту: ukraine.unfpa.org

шт

50

 

 

4

Парасольки з логотипом UNFPA

Малі напівавтоматичні або автоматичні парасолі синього і оранжевого кольорів (по 50 шт кожного). Нанесення логотипу білим кольором на синю та чорним на оранжневу парасолю: https://www.instagram.com/p/B1eAzQfh2dH/?utm_source=ig_web_copy_link

шт

100

 

 

5

Термоси

 Термоси.  Бажані кольори: оранжевий, чорний, сірий, графітовий, метал, білий, прозорий, синій. Нанесення лого ЮФНПА та адреси сайту залежно від пропонованого термосу. Кожен термос повинен бути увакований в коробку.

 

шт

80

 

 

6

Пляшки для води

 

Пляшка для води із нанесення логотипу ЮФНПА та сайту (колір нанесення залежатиме від запропонованої пляшки). Бажані кольори: оранжевий, чорний, сірий, графітовий, метал, білий, прозорий, синій.  Пляшка має виглядати гарно і бути якісною. Обов'язково на пляжці має бути кріплення (шнурок). Можливі варіанти із різних матеріалів. Приклади: 1) https://www.instagram.com/p/CSXQ6mDj6jZ/?utm_source=ig_web_copy_link

 

шт

150

 

 

7

Розмальовка для дітей

 Друк розмальовок для дітей. Обкладинка – повноколір із матовою припресовною із 2 сторін. Внутрішній блок – 12 сторінок чб.

 

шт

500

 

 

8

Футболка superdad для батьків і дітей

Футболка чоловіча (розмірна сітка від M до XXL) із кольоровий нанесенням а4 формату. 50 шт.

Футболка дитяча для немовлят (розмірна сітка від 0 до 5 років) унісекс із кольоровий нанесенням.50 шт.

шт

100

 

 

9

Щорічна записна книжка під брендом UNFPA

Блокнот для записів із «шкіряною» обкладинкою оранжевого, чорного, темно-синього або коричневого кольору. Внутрішній блок – the InkMe.

шт

80

 

 

10

Керамічні чашки з логотипом UNFPA

чорна матова керамічна чашка із нанесення логотипу білим кольором. Всередині чашка оранжева

шт

100

 

 

11

 Чорні маски з білим логотипом UNFPA

Маски захисні тканинні із якісним нанесення логотипу ЮФНПА (3 кольори).

шт

200

 

 

12

Еко-ручки

Еко-ручки оранжеві. Паста синього кольору.

Шт

200

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Цим засвідчую, що вище вказана компанія, яку я уповноважений представляти, переглянула  Запит на Подання Пропозицій RFQ Nº UNFPA/UKR/RFQ/21/35, у тому числі всі додатки, зміни в документі (якщо такі мають місце) та відповіді Фонду ООН у галузі народонаселення на уточнювальні питання з боку потенційного постачальника.  Також, компанія приймає Загальні умови договору Фонду ООН у галузі народонаселення та буде дотримуватися цієї цінової пропозиції до моменту закінчення терміну дії останньої.

 

 

 

Click here to enter a date.

 

Ім’я, прізвище та посада

Дата та місце

 

 

Додаток І:

Загальні умови:

De Minimis Contracts

 

 

Цей запит на подання пропозицій підпадає під дію Загальних умов договору Фонду ООН у галузі народонаселення: De Minimis Contracts, який можна знайти тут: English, Spanish і French.