You are here

Шановні пані / панове,

 

Фонд ООН у галузі народонаселення (ФН ООН) запрошує Вас надати цінову пропозицію на закупівлю товарів. Детальний список та специфікації у доданому файлі (пдф файл під заголовком). 

Цей Запит на подання пропозицій є відкритим для всіх юридично зареєстрованих компаній, які можуть надати потрібну продукцію та мають можливість доставити в країну, або через уповноваженого представника.

Питання

 

Питання або запити щодо подальшого роз’яснення надсилаються за наведеними нижче контактними даними:

 

Ім’я контактної особи Фонду:

Світлана Носач

Телефон:

+380 50 301 8859

Електронна пошта контактної особи

nosach@unfpa.org

 

Кінцевий термін розміщення питань - П’ятниця, 03 липня 2020 року о 10:00 за київським часом. На запитання відповідатимуть у письмовій формі якнайшвидше після цього строку.

 

Зміст пропозиції

 

Пропозиції мають надсилатися електронною поштою, за можливостю, одним повідомленням, залежно від розміру файлу та мають містити:  

 

  1. Подану згідно відповідного бланку цінову пропозицію, що містить найменування та опис товару, а також термін поставки з моменту підтвердження замовлення.
  2. Мова пропозиції англійська або українська.
  3. Цінова пропозиція має бути підписана відповідним керівником компанії та надіслані у форматі PDF.

 

 

Інструкції щодо подання пропозицій

 

Пропозиції мають бути підготовлені згідно Розділу IV разом з відповідно заповненим і підписаним бланком цінової пропозиції, надіслані контактній особі тільки на вказану електронну пошту не пізніше ніж: Вівторок, 07 липня, 2019, 12:00 за київським часом. 

 

Ім’я контактної особи Фонду:

Ірина Богун

Електронна пошта:

ua-procurement@unfpa.org

 

Зверніть увагу на наступні інструкції щодо електронного подання:

 

- Тема повідомлення має включати таке посилання: RFQ Nº UNFPA/UKR/RFQ/20/16-Sanitary kits. Пропозиції, що містять невірно вказану тему повідомлення можуть бути пропущені адміністратором та, таким чином, не потрапити до розгляду.

- Загальний обсяг повідомлення, що надсилається не має перевищувати 20 MB (у тому числі, сам лист, надані додатки та заголовки). При великих розмірах файлу з технічним описом, останні мають надсилатися окремо перед кінцевим строком подання пропозицій.

 

Визначення переможця

 

Договір на термін до 30 вересня 2020 між ФН ООН та постачальником буде укладено з тим претендентом, чия цінова пропозиція виявиться найменшою та буде відповідати вимогам документації конкурсних торгів.