You are here

Ти молода та амбіційна людина 18-35 років? Чи знаєш ти, що залежить від Тебе? Як часто ти ставиш собі це питання і чи знаходиш на нього відповіді?

Ми готові довести, що від вас залежить багато чого, а саме: ваше майбутнє, майбутнє країни і ваших однолітків у цій країні.

Готові це перевірити? Тоді реєструйтеся на головну подію року у сфері кар’єрного розвитку молоді – Національний форум зайнятості молоді “Створюй колір свого майбутнього”, що відбудеться у Вінниці 23-24 листопада 2018 року.

Що буде на Форумі?

- обговорення питань зайнятості молоді та впровадження “Національного плану дій щодо зайнятості молоді 2025”;

- маркетплейс можливостей і кращих практик для неформальної освіти, працевлаштування та підриємництва молоді;

- майстер-класи з дизайн-мислення, ведення переговорів, фінансової грамотності, SMM і SEO, соціального підприємництва, ведення блогів;

- програми для працевлаштування молоді та зустрічі з провідними українськими компаніями (як знайти роботу без досвіду, стажування та фріланс);

- дискусії про підприємництво, професії, освіту та навички майбутнього.

Як взяти участь? до 10 листопада реєструйтеся за посиланням та опишіть свою мотивацію, а 13 листопада успішні кандидати/ки отримають листи із підтвердженням участі.

Які умови? участь у Форумі безкоштовна за умови реєстрації та прописаної мотивації. Організатори відшкодовують вартість проїзду до Вінниці, забезпечують проживанням та харчуванням.

Хто може брати участь?

молоді люди 18-35 років, які:
- шукають роботу та хочуть будувати кар’єру;
- починають власну справу чи планують її створити;
- працюють з молоддю у інститутах громадянського суспільства чи установах, зокрема молодіжних центрах.

Форум проводиться у рамках ініціативи “Пакт заради молоді-2020”

Організатори: Міністерство молоді та спорту України, Центр “Розвиток КСВ”, Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) в Україні, Програма розвитку ООН в Україні та департамент соціальної та молодіжної політики Вінницької обласної державної адміністрації.

Ми запрошуємо в рамках форуму поділитися кращими практиками з питань практичної освіти, вибору професії, працевлаштування та підприємництва для молоді. Для цього необхідно до заповнити форму.

Ми співпрацюємо з:
Державною службою зайнятості, ЮНІСЕФ в Україні, МОН, проектом FORBIZ (EU4Business), УАЛ, УАС, Державним інститутом сімейної та молодіжної політики, Українським форумом благодійників, канадським проектом “Партнерство для розвитку міст”, Європейською асоціацією бізнесу, Корпусом миру США в Україні, Асоціацією молодіжних центрів, ВМГО “Українська народна молодь”, проектами “Будуємо Україну Разом” і “Help and travel”, Київською школою економіки та іншими органами виконавчої влади, інститутами громадянського суспільства та установами, що працюють з молоддю.

З будь-яких питань щодо Форуму, а також для реєстрації від імені компанії (в тому числі для Підписання Пакту) звертайтеся до Тараса Деркача, td@csr-ukraine.org та Анни Аранжій, aa@csr-ukraine.org, Центр “Розвиток КСВ”, (044) 292 02 48